Šenon Doerti

Preminula Šenon Doerti, bolest je ipak bila jača

Autor:

14.07.2024 15:57

Foto: Photo by Earl Gibson III/Getty Images

Foto: Photo by Earl Gibson III/Getty Images

Preminula Šenon Doerti usled teške bolesti



Vest da je preminula Šenon Doerti potresla je čitavu svetsku javnost.

Holivudska glumica preminula je juče, u subotu 13. jula, nakon dugogodišnje borbe sa rakom, a tužne vesti potvrdio je njen portparol za magazin "People".

Robert Mora/Getty Images

 

- Šenon Doerti bila je posvećena ćerka, sestra, tetka i prijateljica, a umrla je okružena svojim najmilijima, kao i svojim psom Bouvijem.

Porodica moli za privatnost u ovom trenutku kako bi mogli da tuguju u miru - dodala je Sloun.

Podsetimo, zvezdi kultnih serija „Čari” i „Beverli Hils 90210” prvi put je dijagnostikovan rak dojke 2015. godine.

Preminula Šenon Doerti, sa bolešću se hrabro nosila

Glumica je uspela da se izbori sa ovim stanjem, a bolest je ušla u remisiju, ali bilo je to kratkog daha - već 2017. rak se vratio, a glumica je govorila da se sprema za svoju smrt.

- Definitivno imam dane kada kažem: 'Zašto ja?' I onda kažem sebi: 'A zašto ne ja? Ko drugi? Ko još osim mene zaslužuje ovo? Niko od nas ovo ne zaslužuje’ - ispričala je jednom prilikom.

- Moj rak je ponovo ovde, videće se za nekoliko dana ili nedelja da sam u četvrtom stadijumu. Mislim da to još nisam prihvatila.

Profimedia

 

To je gorka pilula koju je teško progutati, na mnogo načina - rekla je kroz suze 2020. u emisiji "Good Morning America".

Ona je inače od 2017. do 2019, krila od javnosti da ponovo ima rak, a istinu je saopštila zbog fizičkih simptoma bolesti.

Pročitajte Usred borbe sa opakom bolešću, Šenon Doerti poručila - Odustajem, teško je

U novembru prošle godine otkrila je da joj se rak proširio na kosti i da joj zbog toga ostaje „još tri do pet godina života”.

- Ne želim da umrem. Mislim da bih se plašila smrti da nisam bila dobra osoba, ali jesam. Ne plašim se umiranja, samo ne želim da umrem, nikad - istakla je glumica pre nekoliko meseci, dodavši da joj najteže pada što će njena majka patiti kada ona umri.

Komentari. (0)

Loading