Kejt Midlton

Kejt Midlton na Vimbldonu, društvo joj prave ćerka i sestra, evo kako sada izgleda

Autor:

14.07.2024 16:52

Foto: Photo by Clive Brunskill Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill Getty Images

Pojavljivanje Kejt Midlton na Vimbldonu privuklo veliku pažnju javnosti



Svi smo sa nestrpljenjem iščekivali 15 časova kada je otpočelo finale Vimbldona, ali i pojavljivanje Kejt Midlton posle tačno mesec dana u javnosti.

Od kada je operisana u januaru ove godine, princeza od Velsa je prisustvovala samo zvaničnom rođendanu kralja Čarlsa, događaju poznatijem kao „Pozdrav bojama” prethodnog meseca.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

U društvu ćerke Šarlot i sestre Pipe Midlton, supruga princa Vilijama ušetala je u glavnu ložu odakle gleda meč između najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića i mladog Španca Karlosa Alkaraza.

Iako su mnogi sumnjali da će se to desiti, Kejt Midlton je, kao i svake godine, prisustvovala finalu. Ona je, između ostalog, pokroviteljka "All England Lawn Tennis and Croquet" kluba, na čijim se terenima održava teniski meč.

Princeza je zablistala u haljini purpurne boje, ne skidajući osmeh sa lica. U jednom trenutku, s obzirom na to da joj je sunce smetalo da dobro prati meč, stavila je elegantne naočare za sunce.

Pročitajte Palata potvrdila! Najnovije informacije o Kejt, niko se ovome nije nadao

Svako ko ju je danas video, da li uživo ili putem malih ekrana, saglasan je u jednom - Kejt izgleda odlično, i veruje se da joj preventivne hemioterapije umnogome pomažu.

Nije tajna da buduća kraljica obožava grend slem te da se i očekivalo da će se pojaviti na finalnom meču, ali niko sa sigurnošću to nije mogao da tvrdi zbog njenog zdravstvenog stanja

Verujemo da će se princeza uskoro vratiti svakodnevnim kraljevskim obavezama jer svet to sa nestrpljenjem iščekuje. Do tada uživa u društvu najmilijih i prati savete lekara.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading