Anastasija i Nemanja

Godinu dana nakon crkvenog venčanja Anastasija i Nemanja slave, prelepo

Autor:

15.07.2024 09:26

Foto: ac3isb4ck/instagram

Foto: ac3isb4ck/instagram

Anastasija i Nemanja blistaju od sreće, ljubav nikad nije bila jača



Anastasija i Nemanja Gudelj pre godinu dana zakleli su se na večnu ljubav pred Bogom.

Crkvena ceremonija održana je u manastiru Rajinovac nadomak Beograda, u krugu prijatelja i porodice, kada je mlada uzela muževljevo prezime.

Instagram/Veljko Ražnatović

 

Kako su bračne zavete razmenili sredinom jula prošle godine, sada se slavi Anastasijina i Nemanjina godišnjica, a tim povodom pevačica se oglasila na društvenim mrežama. 

- Srećna nam prva godišnjica braka. Neka dragi Bog čuva našu ljubav i naš brak do kraja naših života. Volim te - poručila je emotivna Anastasija u opisu zajedničke fotografije, nakon čega je usledilo mnoštvo čestitki.

Pročitajte Ni Kipar, ni Crna Gora - Anastasija letuje na najskupljoj destinaciji na svetu

Podsetimo, u maju ove godine Anastasija i Nemanja obavili su i građansko venčanje u najvećoj tajnosti, u porodičnoj vili na Dedinju.

Na opštinskom venčanju Anastasija je odlučila da umesto kume ima kuma. Kum Anastasije Ražnatović bio je njen veliki prijatelj i novinar Ljubomir Tozev.

 

 

 Nemanjin kum bio je dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.

- Svi smo presrećni i jako smo se radovali ovom danu! Želim im da se vole i poštuju, a da sve što život nosi prolaze u ljubavi - izjavila je Ceca ovim povodom za "Blic".

Pročitajte Kako je dobra! Anastasijina suknja stvorena za vreo letnji dan (foto)

Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu. 

Pevačica i fudbaler važe za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni, pa verujemo da je Anastasijina i Nemanjina godišnjica tek jedna od mnogih koje će uslediti.

 

Komentari. (0)

Loading