Karlos Alkaraz

Karlos Alkaraz osvojio Vimbldon, a svi se pitaju koja teniserka je osvojila njegovo srce

Autor:

15.07.2024 11:55

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Ljubavni život Karlosa Alkaraza privlači dosta pažnje, evo sa kojim devojkama su ga povezivali



Karlos Alkaraz juče je u finalu Vimbldona pobedio najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića i tako dobio četvrtu grend slem titulu u karijeri.

Mladom teniseru predviđaju blistavu karijeru, a njegova privatnost privlači sve veću pažnju, te je tako i ljubavni život Karlosa Alkaraza zaintrigirao mnoge.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

Zgodnog Španca povezivali su sa nekoliko lepotica, među kojima je i koleginica Marija Gonzales Himenes. Teniserka rodom iz Mursije veoma je popularna na Instagramu, gde redovno deli atraktivne fotografije i snimke sa terena.

Karlos je jedan od Marijinih pratilaca, dok to nije slučaj sa drugom devojkom sa kojom su ga povezivali, Lolom Mirandel.

Pročitajte Odjednom ćete promeniti mišljenje - Ovde živi Karlos Alkaraz, oči će vam zasuziti (video)

Lola je takođe teniserka iz Francuske i ima 22 godine. Prema pisanju stranih medija, oni su počeli komunikaciju nakon prošlogodišnjeg Vimbldona.

- Da, razgovaraju i na ovom turniru u Nici, to bi bio prvi put da se sretnu. Zato je Alkaraz odlučio da ode u Nicu umesto odmora, nakon osvajanja Vimbldona - rekao je neimenovam izvor, a preneo španski marieclaire.

 

 

Mirandelova je takođe veoma popularna na društvenim mrežama, gde je prati više od 100.000 ljudi, ali među njima nije Alkaraz.

Ko je aktuelna devojka sve popularnijeg tenisera, ne zna se zasigurno, ali ljubavni život Karlosa Alkaraza i te kako zanima pripadnice lepšeg pola.

 

 

Podsetimo, Karlos Alkaraz pobedio je Novaka Đokovića u finalu Vimbldona. Nakon meča Nole je za medije istakao:

- Velike čestitke, zaslužio je. Bio je Alkaraz bolji od početka do kraja. Produžio sam malo meč tako što sam spasao tri meč-lopte, ali jednostavno je igrao kvalitetnije, bilo je neizbežno da pobedi.

Igrao je svaki udarac bolje od mene, ne mislim da sam mogao mnogo toga da uradim. Nije mi dozvoljavao mnogo lakih poena na servis, dobro me je čitao, igrao raznovrsno. 

Nikada ga nisam video da servira tako brzo, možda sam nešto propustio na ovom turniru… Nadigrao me je.

 

Komentari. (0)

Loading