Dejana Živković

Fotografija Dejane Živković privukla pažnju javnosti, šta joj se desilo sa licem?

Autor:

15.07.2024 20:38

Foto: Dorotea Tipsin

Foto: Dorotea Tipsin

Lice Dejane Živković svi gledaju netremice, ovo je razlog



Iako izuzetno vodi računa o svom izgledu i pažljivo bira kozmetičke proizvode koje koristi, lice Dejane Živković našlo se pod budnim okom javnosti. 

Ata Images

 

Popularna manekenka rešila je da ukloni sve filere sa lica, a kada je fotografija nakon zahvata ugledala svetlost dana, lice Dejane Živković našlo se na meti komentara. 

Pročitajte Porodila se Dejana Živković, beba dobila ime moćne simbolike

- Dosta toga sam izbacila na svojoj Instagram priči tokom dana, govoreći o svemu što sam ikada radila na sebi, i sada ponosno mogu da kažem da sam uklonila sve te filere.

Nekada je bilo "cool" i "in" eksperimentisati, misleći da može biti bolje, ponekad jeste, ali ponekad se, nažalost, pretera. Veoma sam srećna što sam shvatila da je prirodan izgled najlepši i što sam uspela da vratim svoj izgled od pre deset godina.

Imala sam veliku sreću što sam uspela da vratim svoj izgled što je prirodnije moguće, dok mnogima to, nažalost, nije pošlo za rukom.

Neka dobro razmisle da li im je bilo šta potrebno, kao i kojim doktorima se obraćaju za zahteve.

Pre svega, dobila sam gomilu poruka od devojaka koje nisu znale kome da se obrate ako preteraju sa filerima, zahvaljujući preporukama doktora koji su meni pomogli i za koje garantujem.

To je za mene najveći uspeh – da mlade devojke na vreme shvate da lepota nije sve i da eksperimentisanje nekim zahvatima ne znači nužno da će postati lepše, a kamoli da će postići željeni izgled - napisala je ona.

 

 

Lice Dejane Živković sada deluje svežije, a njeni pratioci na Instagramu poručili su da je divnu poruku poslala mladim devojkama koje često padaju pod uticaj nerealnih estetskih kriterijuma. 

”Bravo, Dejana”, ”Kamo sreće da ovo postane trend, deluješ prirodno i zadovoljno”, ”Ovom objavom ćeš pomoći nekoj devojci da dobro razmisli pre nego uđe u ovu avanturu”, samo su neki od komentara.

Komentari. (0)

Loading