Nina Badrić

Nina Badrić oduševila: Mi smo na medenom mesecu i super nam je

Autor:

16.07.2024 09:16

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Fotografija Nine Badrić za kratko vreme prikupila je veliki broj lajkova



Nina Badrić ovih dana boravi na Mikonosu, odakle se redovno javlja svojim pratiocima. Pevačica uživa u prelepim plažama, grčkoj kuhinji, ali i druženju sa prijateljima, sa kojima ne propušta da deli uspomene.

Muzička zvezda nezaboravne trenutke provodi obilazeći grčko ostrvo, a u čijem društvu je tamo videli smo na njenom Instagram profilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 


Naime, pevačica se uslikala u društvu hrvatskog fudbalera Josipa Juranovića i njegove supruge Lane, a ova fotografija Nine Badrić za kratko vreme prikupila je veliki broj lajkova.

- Mi smo na medenom mesecu i super nam je. Fudbal smo doktorirali i sad uživamo u životu jer život je da se živi - poručila je pevačica pozirajući sa nasmejanim parom.

Pročitajte Fotografija Nine Badrić na meti komentara - Pristaje li joj ovo?

Podsetimo, Josip Juranović oženio se dugogodišnjom devojkom Lanom Miholjević koju je upoznao preko zajedničkog prijatelja pre šest godina.

- Upoznao sam je preko zajedničkog prijatelja pre pet godina. A pre dve i po godine ušli smo u vezu, i verili se. Mislim da je to lepo i kvalitetno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Privukla me njena dobrota. To što ima cilj da završi fakultet, i ne ostavlja ništa drugima da naprave umesto nje. Jednostavno, za mene najbolja - rekao je hrvatski reprezentativac.

- Porodica, poštenje i biti dobar čovek - to su vrednosti u životu!

Na novac gledam tako da mojoj porodici i budućoj ženi i deci ne fali ništa, mislim da svako ko radi razmišlja na taj način - ispričao je pre nego što je uplovio u brak Juranović.

 

Komentari. (2)

Loading
Milena

16.07.2024 22:01

Gloria nešto požućela

Cale

17.07.2024 12:42

Ova se uvek nekome privali na odmoru ...sama pa daj šta daš