Šenon Doerti

Na dan njene smrti potpisao je papire za razvod: Ovaj fotograf bio je muž Šenon Doerti (foto)

Autor:

16.07.2024 17:43

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Supruga Šenon Doerti bio je ovaj fotograf



Holivudska glumica koja je nakon duge i teške borbe 13. jula 2024. godine izgubila bitku sa opakom bolešću imala je turbulentan ljubavni život, a ovaj fotograf bio je treći suprug Šenon Doerti

Photo by Earl Gibson III/Getty Images

 

Treći suprug Šenon Doerti bio je fotograf Kurt Isvarijenko koga je upoznala 2008. godine, dok je on još bio u braku sa njenom koleginicom Terin Bend.

Pročitajte Preminula Šenon Doerti, bolest je ipak bila jača

Kurt se ubrzo razveo i otpočeo vezu sa Šenon. Zaprosio ju je tri godine kasnije, a venčali su se u oktobru 2011. na intimnoj ceremoniji u Malibuu.

Bračnu sreću je nakon četiri godine pokvarila vest o opakoj bolesti sa kojom se slavna glumica suočila. Njoj je, naime, dijagnostifikovan rak dojke, a nakon što se podvrgla lečenju bolest je otišla u remisiju.

Nažalost, loše vesti ponovo su stigle u februaru 2020. godine. U početku Kurt je supruzi bio najveća podrška što je i ona sama nekoliko puta potvrdila. Upravo iz tog razloga vest o razvodu ovog para mnoge je zatekla. 

Kako je glumičina prijateljica otkrila, suprug Šenon Doerti je na dan njene smrti potpisao papire za razvod braka, a ona je isto učinila samo dan pre. 

Angela Weiss / Getty Images

 

Odluku o razvodu doneli su sporazumno, kako ne bi morali da posećuju sudove, a zbog „nedostatka ljudskosti“ Kurt je naišao na osudu javnosti.

- Jako sam tužna i uznemirena zbog smrti svoje prijateljice Šenon… Zbog razvoda kroz koji je u to vreme prolazila. Njen rak dojke bio je u četvrtom stadijumu i metastazirao je na druge delove tela.

Smrt je bila neizbežna i to je znala, pomirila se s tim. No bol i patnja u mesecima koji su prethodili tome nisu morali biti toliko duboki da je njen suprug samo bio normalno ljudsko biće.

Mogao je da pokaže samo malo ljudskosti prema svojoj supruzi koja umire. Život je jako težak…

Još je teži ako imate rak i ostanete bez podrške na koju ste računali - istakla je prijateljica Šenon Doerti, a prenosi nova.rs.

Komentari. (0)

Loading