Lena Stamenković

Raskošnim glasom očarala je Srbiju, predviđali su joj blistavu karijeru, a danas Lenu Stamenković niko ne bi prepoznao (foto)

Autor:

16.07.2024 20:08

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Izgled Lene Stamenković menjao se tokom godina, ovo je ona danas



Kada je u prvoj sezoni „Pinkovih zvezdica” osvojila četvrto mesto, imala je samo deset godina. Neverovatnom bojom glasa, šarmom i vaspitanjem očarala je publiku, međutim, godine su učinile svoje, pa je izgled Lene Stamenković danas znatno drugačiji. 

youtube printscreen

 

Preslatka riđokosa devojčica rođena je 1. juna 2004. godine u Zaječaru. Po završetku popularnog muzičkog takmičenja predstavljala je Srbiju na Dečjoj pesmi Evrovizije 2015. u Sofiji, u Bugarskoj.

Pročitajte Neverovatnom bojom glasa osvojio je čitav region - Ovako danas izgleda Ljuba Stanković, pobednik Pinkovih zvezdica (foto)

Za numeru koja nosi naziv ”Lenina pesma” sama je napisala tekst, a u tome joj je pomogla Leontina Vukomanović.

Iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, ona se ubrzo povukla iz javnosti, međutim, muzika joj je ostala u duši, pa trenutno pohađa solo pevanje i klavir u Muzičkoj školi "Jovan Pandur".

Izgled Lene Stamenković drastično se promenio. Ona je, naime, izgradila autentičan stil odevanja, a čini se da sa svega 20 godina ima jasne ciljeve pred sobom i ne dozvoljava da joj bilo ko ruši snove.

Njeni omiljeni izvođači su: Selin Dion, Ališa Kiz, Maraja Keri i Majkl Džekson, a omiljena grupa "Kvin". A pored pevanja bavi se crtanjem, pletenjem i glumom.

Na iznenađenje mnogih ova mlada dama aktivna je na društvenim mrežama, a besprekoran izgled Lene Stamenković mnoge je očarao. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena (@lenastamenkovich)

 

Izgled Lene Stamenković posebno se dopada tinejdžerkama koje pomno prate svaki njen korak. Ipak, bez obzira na popularnost koju joj je ovo tačmičenje donelo, ona je ostala prizemna, kulturna i lepo vaspitana.  

Komentari. (0)

Loading