Goran Ivanišević

Uništio mi je život! Goran Ivanišević sve priznao: Novak nije...

Autor:

17.07.2024 10:16

Foto: Photo by AELTC Joe Toth via Getty Images

Foto: Photo by AELTC Joe Toth via Getty Images

Goran Ivanišević otvorio dušu...



Goran Ivanišević i Novak Đoković prekinuli su u martu saradnju posle šest godina tokom kojih su podelili mnogo uspeha i lepih trenutaka.

Ovu informaciju potvrdio je i najbolji teniser sveta.

Bob Martin/Getty Images

 

- Jasno se sećam trenutka kada sam pozvao Gorana da postane član ekipe. Bilo je to 2018, kada smo Marjan (Vajda) i ja tražili neki inovativan i magičan servis koji bismo dodali našem duetu.

Ne samo da smo dobili servis, već i mnogo smeha, zabave, prvo mesto na kraju godine, brojne rekorde i još 12 grend slem titula, kao i novih finala. Da li sam pomenuo i malo drame? 

Pročitajte Stefan Đoković žestoko uzvratio Goranu Ivaniševiću, Jeleni i Novaku puno srce, bravo (foto)

Goran i ja smo pre nekoliko dana odlučili da prekinemo saradnju. Hemija na terenu imala je svojih uspona i padova, ali naše prijateljstvo uvek je bilo čvrsto.

U stvari, s ponosom mogu da kažem da smo, osim zajedničkih pobeda na brojnim turnirima, imali i dugogodišnju bitku sa strane, u igrici "Parchisi". Taj turnir za nas nikad ne prestaje.

Šefinjo, hvala ti za sve, prijatelju. Volim te! - napisao je tada Novak na Instagramu. 

Shaun Brooks/Profimedia

 

Ubrzo posle toga Goran Ivanišević je u intervjuu za jedan švajcarski list ispričao da je samo došlo do zasićenja i da između njih nema nikakvih nesuglasica.

Štaviše, pričao je opet samo najlepše stvari o Noletu i istakao da mu je zapravo jedan drugi teniser "uništio život", i to još u igračkim danima.

Interesantno, u pitanju je baš teniski idol Novaka Đokovića, čuveni američki teniser Pit Sampras.

- Uživao sam da igram protiv svih tenisera, osim nekoga ko mi je uništio život, a bio je to Pit Sampras. Nemojte da me pogrešno shvatite, poštujem ga, neverovatan je, ali...

Photo by Clive Brunskill/Getty Images for IPTL 2014

 

Jednostavno sam imao pogrešan stav prema Samprasu. Verovao sam da moram da igram bolje nego protiv drugih, ali često je bilo blizu i obično sam gubio - otvoreno je priznao Ivanišević. 

- Što se tiče Novaka, on je genije, izvanredna osoba i najbolji igrač u istoriji tenisa.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading