Dušan Tadić

Piksi rekao da, ali ne i Dušan Tadić, reprezentacija na nogama

Autor:

17.07.2024 15:15

Foto: Photo by Clive Mason/Getty Images

Foto: Photo by Clive Mason/Getty Images

Odluka Dušana Tadića mnoge je rastužila



Odluka Dušana Tadića je konačna i definitivna, a tiče se njegovog učešća u reprezentaciji.

Naime, kako prenose domaći mediji, kapiten "Orlova" više neće nositi traku oko ruke, ali ni dres jer je završio reprezentativnu karijeru.

Profimedia

 

Ovakav scenario mogao je da se nasluti posle Evropskog prvenstva i nezadovoljstva taktikom Dragana Stojkovića, ali i "otrovnim strelicama" koje mu je Piksi uputio u intervjuu posle finala Eura.

Razlozi za sada nisu zvanično poznati, ali može se naslutiti da je sve "puklo" na Evropskom prvenstvu, kada je javno kritikovao odluke selektora Piksija, koji ga nije stavio u prvu postavu za meč sa Engleskom, a potom i za odlučujući meč sa Danskom.

Videlo se posle meča Srbija-Danska da je Tadić utučen, ali i da mu je "na vrh jezika" da svašta kaže javno pred kamerama, ali se "ugrizao za jezik" i ostao nedorečen, na ivici suza.

Odluka Dušana Tadića je konačna, ništa je ne može promeniti

Kap koja je verovatno prelila čašu je ničim izazvano prozivanje selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija u intervjuu koji je dao tokom "ekskurzije" na finale Evropskog prvenstva, kada je na pitanje o Hariju Kejnu između redova udario na Tadića.

Priprema terena za Tadićevo isključivanje iz tima je i Piksijeva najava da želi da podmladi tim za Ligu nacija.

Profimedia

 

Dušan Tadić je zadužio Srbiju svojim golovima i asistencijama, liderstvom, ponašanjem na terenu i van njega.

Odluka Dušana Tadića je očigledno da ne želi da ga i dalje neko ponižava i omalovažava, pa je odlučio da se povuče u tišini, bez javnih prozivanja, što otvorenih, što skrivenih kroz intervjue.

Pročitajte U moru žena, Dušan Tadić samo sa njom je želeo da se oženi, prirodna lepotica čiju frizuru svi žele

On će profesionalnu karijeru nastaviti i dalje u Fenerbahčeu kod Žozea Murinja, koji ga sprema da postane kapiten pomenutog tima u kojem je već briljirao postignutim golom.

Zbog Tadića su i navijači iz Turske dolazili da gledaju trening i navijali za Srbiju na Euru.

Komentari. (0)

Loading