Porodica Đoković

Komšija Đokovića na Novom Beogradu je ovaj naš košarkaš, razveo se od poznate voditeljke posle samo godinu dana

Autor:

18.07.2024 11:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Komšija porodice Đoković je ovaj proslavljeni košarkaš o čijem privatnom životu se malo zna



Porodica Đoković širom sveta ima brojne nekretnine, od kojih se nekoliko nalazi u našoj prestonici. Novak i Jelena poseduju brojne luksuzne stanove širom sveta, a Dijana i Srđan Đoković imaju svoj privatni raj na Novom Beogradu.

Roditelji najboljeg tenisera sveta žive u mirnom delu novobeogradskih blokova, a jedan od komšija porodice Đoković je poznati sportista.

Milan Maricic/ATAImages

 

Prvi komšija porodice Đoković je nekadašnji košarkaš Vladimir Radmanović, koji je bio u braku sa Marijom Kilibradom.

Iako su važili za skladan par, Marija i Vladimir razveli su se nakon samo godinu dana braka.

Voditeljka i košarkaš venčali su se 2016. godine u Sabornoj crkvi. Marija nije javno govorila o svojoj udaji, a želja njenog supruga bila je da njihovo venčanje ne bude medijski propraćeno.

Oni su živeli na imanju Radmanovića u Starim Banovcima daleko od gradske gužve, a nakon godinu dana odlučili su da stave tačku na svoj brak.

Pročitajte Uništio mi je život! Goran Ivanišević sve priznao - Novak nije...

Kao i samo venčanje, brak je okončan bez medijske pompe, oboje su nakon razvoda nastavili dalje. Glavni okidač bilo je neslaganje u Marijinom i Vladimirovom karakteru, ali su se ipak rastali bez teških reči i skandala.

- Smeta mi kad čujem ljude koji, komentarišući moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu.... Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih sada - kazala je Marija jednom prilikom za "Story".

Dušan Milenković / ATA Images

 

Marija je jednom prilikom pričala o tome kakav muškarac njoj odgovara:

- Ljubav je esencija i osnovni preduslov dobrog partnerskog odnosa, ali nije dovoljna za njegovo funkcionisanje.

Kad čujem ono "suprotnosti se privlače", odmah pomislim - kakve suprotnosti, hoću nekoga ko je isti car kao ja - rekla je voditeljka koja nije krila da joj je razvod teško pao, te da se za pomoć obratila psihoterapeutu.

Komentari. (0)

Loading