Kejt Midlton

Ponovo razočaranje, posle Vimbldona stižu nove informacije o Kejt Midlton

Autor:

20.07.2024 20:01

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Kejt Midlton u javnosti će se uskoro opet pojaviti ili ipak ne?



Kejt Midlton u javnosti se pojavila svega dva puta od kada je u januaru operisana, a u martu je otkrila da boluje od jedne vrste kancera.

Prethodnog vikenda princeza je tradicionalno prisustvovala finalu Vimbldona čiji je ona pokrovitelj godinama, te nikako nije želela da propusti teniski spektakl između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

Vidno nasmejana i lepo raspoložena, buduća britanska kraljica bila je u društvu ćerke Šarlot i sestre Pipe Midlton, a ovacije prisutne publike kada se pojavila u loži trajale su nekoliko minuta.

Baš zbog ovakvog izdanja mnogi su se zapitali da li će se princeza od Velsa uskoro vratiti svakodnevnim obavezama i aktivnostima, pa svetski mediji ne prestaju da se pitaju kada ćemo ponovo videti Kejt Midlton u javnosti.

Prema izvorima bliskim kraljevskoj porodici, princ Vilijam i njegova supruga planiraju da veći deo leta provedu "ispod radara" u svom utočištu u Norfolku sada kada su princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis završili školu, a ona nastavlja sa preventivnom hemioterapijom.

Kejt Midlton u javnosti moći ćemo da vidimo...

Svako pojavljivanje u javnosti dodatno iscrpi Kejt, a tako je bilo i sa Vimbldonom.

Iako Kensingtonska palata nije dala detalje o planovima porodice za leto, jedan kraljevski izvor je potvrdio da je porodica sada na "letnjem raspustu".

Izvori bliski porodici kažu da, iako ovog leta neće putovati u inostranstvo dok Kejt prima terapiju, raduju se što će sledećeg meseca posetiti kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu u Škotskoj.

Profimedia

 

Nedavno pojavljivanje na Vimbldonu verovatno je poslednji Kejtin zvanični angažman do kraja ove godine.

Kejtino pojavljivanje na Vimbldonu je tek drugi put kada je viđena u javnosti od postavljanja dijagnoze raka.

Pročitajte Sve otkriveno - Evo šta je Novak rekao Kejt Midlton na Vimbldonu

Pojavila se na događaju "Trooping the Colour", zvaničnoj kraljevoj rođendanskoj paradi u junu, i očigledno je bila odlučna da prisustvuje i Vimbldonu.

- Bilo je dva datuma koja je zaista želela da ispoštuje - kaže izvor blizak princezi.

- Želela je da bude na "Trooping" događaju, kako bi podržala kralja, i na Vimbldonu, jer ide svake godine i to joj donosi veliku radost.

Komentari. (0)

Loading