Ana Kokić

Ana Kokić je ovo dugo čekala, sada jasno poručuje: Puštam da se bruka

Autor:

17.07.2024 18:35

Foto: Milan Maricic / ATAImages

Foto: Milan Maricic / ATAImages

Nova pesma Ane Kokić pravi je letnji hit



Otkad se 2019. godine razvela od vaterpoliste Nikole Rađena, Ana Kokić svoj privatni život vešto skriva od radoznalih pogleda. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako se o njenom emotivnom životu ne zna gotovo ništa, na poslovnom planu cvetaju joj ruže. Ana je, naime, obradovala fanove novim singlom koji nosi naziv „Ko to meni” za koji je uradila i spot.

Nova pesma Ane Kokić danas je ugledala svetlost dana. Muziku potpisuju Dejan Kostić i Dragan Brajović Braja koji je ujedno i autor teksta. 

„Ko to meni jutros ljubi vrata, dok puštam iz inata da se bruka, ko to pati da se vrati? Pa ti, pa ti...”, glase stihovi numere koja je već na prvo slušanje oduševila publiku širom regiona. 

Da je nova pesma Ane Kokić pravi letnji hit, svedoče i brojni komentari kolega i prijatelja koji se mogu pročitati ispod objave na Instagramu. 

„Ovo se čekalo”, „Pravi letnji hit”, „Čestitam, Ana” samo su neki od komentara. 

Pročitajte Nekoliko godina posle razvoda Nikola Rađen otkriva da li je prevario Anu Kokić

Podsećanja radi, muzička zvezda je u septembru 1999. godine upoznala Đorđa Anđelića Džoa i Mileta Novkovića i postala je članica grupe „Energija”. 

U godinama koje su usledile Ana je punila klubove, osvajala nagrade, bila na naslovnicama, a njen talenat došao je do izražaja i u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato”, kada je osvojila prvo mesto.

Što se privatnog života tiče, u braku sa Rađenom provela je čitavu deceniju. Iako su važili za oličenje ljubavi i sklada, a dobili su i dve ćerke, Ninu i Teu, ipak su se razveli.

Nakon razvoda ostali su u bliskim odnosima, dok je sarateljstvo nad decom pripalo Ani.

Spekulisalo se da je razlog okončanja braka preljuba, međutim u zajedničkom saopštenju tada su demantovali postojanje treće osobe i istakli da je među njima sve u najboljem redu.

‒ Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. Mi ćemo, posle svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitavati naše ćerke - rekli su, između ostalog, Nikola i Ana.

Komentari. (0)

Loading