Milan Kalinić

Milan Kalinić u suzama zbog sina: Vuk je zbog svega toga počeo da muca, budio se noću i vikao

Autor:

21.07.2024 13:46

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Porodica Milana Kalinića pretrpela je agoniju, posledice su bile baš ozbiljne



Milan Kalinić uvek se trudio da porodicu sačuva od javnosti i medijskog pritiska, a u tome je dobrim delom i uspeo.

Mada, bilo je situacija kada porodica Milana Kalinića nije uspela da se izbori sa naslovima koji su njega pratili, a bilo je raznih. O tome je prvi i jedini put pred kamerama govorio supruzi Sandri koja je bila u ulozi voditelja.

Foto: Jovanka Bojković

 

On je u potresnoj ispovesti ispričao detalje saobraćajne nezgode koja se dogodila 1. marta 2015. godine u selu Dupci kod Brusa, kada se glumac sa suprugom i dvoje dece vraćao s Kopaonika.

Milan je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u automobil u kojem je bilo četvoro putnika. Kalinić je tada testiran na alkohol, koji mu nije pronađen u krvi.

Zbog izazivanja udesa tada je bio kažnjen sa 250.000 dinara i izrečena mu je mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri meseca zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

Porodica Milana Kalinića uspela je da prebrodi veoma težak period

Porodica Milana Kalinića tada je prolazila kroz veoma težak period upravo zbog raznih novinskih napisa koji nisu bili tačni, a najveće posledice imao je glumčev mezimac Vuk.

- Ti ako se sećaš Sandra, izlazili su naslovi "Kalinić u zatvoru, Kalinić na robiji osam godina, i tako dalje..." Naša deca su tada bila mala, ali ne toliko mala ni glupa da ne znaju o čemu je reč.

Na to se nadovezala Sandra, istakavši da njihovi naslednici nisu bili ni toliko mali: "Tea je trebalo da krene u školu, znala je da čita, sluša..."

- Tada je naše dete, Vuk, zbog tih naslova počeo da muca. I sećam se tačno, počeo je prvi put da se budi noću i da viče: "Neću da mi tata ide u zatvor". Imao je košmare tako mali.

Pročitajte U avionu koji je krenuo da pada bio i Milan Kalinić, zaspao u pilotskoj kabini

On se dugo, dugo budio, devet meseci išao je u centar za patologiju govora. Vuk ne muca više, ali se dugo igrao sa automobilčićima tako što su bili okrenuti na krov - kazala je Kalinićeva supruga.

Sve je to prošlo, veliku smo podršku imali mi porodično, od strane prijatelja i tako dalje, tada se pokazalo ko nam je zaista prijatelj i ko je tu uvek za nas - sa suzama u očima rekao je Milan.

Komentari. (0)

Loading