Kraljevska porodica

Samo što su dobili dete, princeza na Instagramu suprugu poručila: Dragi mužu, razvodim se od tebe!

Autor:

18.07.2024 14:23

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Princeza je razvod obelodanila na svom profilu, a mnogi se pitaju da li joj je hakovan profil



Princeza, ma koliko bila moćna, mora da drži do manira i ponašanja. Ali, izgleda da moderno doba pomera granice, pa se tako i razvod jedne princeze može objaviti putem Instagrama. 

Name, princeza iz Dubaija šokirala je pratitelje nakon što je izgleda ostavila svog supruga u Instagram poruci, samo dva meseca pošto su dobili prvo dete.

"Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugim prijateljima, ovime objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe", piše u objavi šeike Mahra Bint Mohamed Bin Rashid Al Maktoum, tridesetogodišnje kćerke vladara Dubaija (premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata) i supruge Mohammeda Bin Rashida bin Mana Al Maktouma.

Izgleda da su se uskoro bivši supružnici već otpratili sa Instagrama i sa svojih profila obrisali sve objave u kojima su se zajedno pojavljivali, piše Daily mail.

Princeza iz Dubaija i njen suprug službeno su se venčali u maju 2023, a u maju ove godine dobili su devojčicu.

Za sada još nema zvaničnog saopštenja iz doma Maktoumovih, kraljevske porodice koja vlada Dubaijem i iz koje potiče šeika.

Pročitajte Pinceza Kejt Midlton se ponovo oglasila - Tužna sam

Zbog toga neki korisnici društvenih mreža nagađaju da je princezin račun možda hakovan. 

Princeza je prošle godine diplomirala na londonskom univerzitetu stekavši diplomu iz međunarodnih odnosa. Poznata je i po tome što u javnosti zagovara ženska prava.

 

Komentari. (0)

Loading