Kejt Midlton

Nada se da će joj ovo pomoći u borbi protiv raka, Kejt Midlton poručila: Znam da ima veliku moć

Autor:

18.07.2024 21:16

Foto: Photo by Clive Brunskill Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill Getty Images

Reči Kejt Midlton dale su vetar u leđa ljudima koji se suočavaju sa opakom bolešću, a ujedno su pokazale njenu snagu tokom borbe za ozdravljenje



Kada se pre nekoliko dana pojavila na finalu Vimbldona, Kejt Midlton očarala je publiku koja ju je pozdravila gromoglasnima aplauzom.

Sreću što se polako, ali sigurno vraća svakodnevnim aktivnostima supruga princa Vilijama nije krila ni tokom posete Prirodnjačkom muzeju, a reči Kejt Midlton mnoge su ganule.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

Ona je, naime, podržala posvećenost Muzeja ističući koliko je priroda važna za zdravlje čoveka, a reči Kejt Midlton pokazale su njenu snagu tokom borbe za ozdravljenje.

Pročitajte Sve otkriveno - Evo šta je Novak rekao Kejt Midlton na Vimbldonu

- Veoma podržavam posvećenost Muzeja da stvori poseban prostor koji podstiče ljude svih uzrasta da se ponovo povežu sa prirodom i saznaju više o tome kako možemo zaštititi naš prirodni svet - napisala je ona.

Na sledećem storiju princeza je još jednom istakla kako dobrobiti od prirode mogu biti blagotvorne i brojne.

- Znam da priroda ima veliku moć da podrži naš razvoj i dobrobit, kako donoseći nam radost, tako i pomažući da ostanemo fizički, mentalno i duhovno zdravi.

Nadam se da će ovi vrtovi biti inspirativni i transformativni za hiljade ljudi koji ih posete - glasile su reči Kejt Midlton.

Instagram

 

Podsećanja radi, Kejt je u emotivnom obraćanju, podeljenom 22. marta na zvaničnom Instagram profilu, otkrila da boluje od raka i ide na hemioterapije. 

Ona se, potom, povukla iz javnosti kako bi se posvetila oporavku i vreme provodila sa članovima porodice.

Prvo pojavljivanje princeze od Velsa bilo je na paradi „Trooping the Colour“ organizovanoj povodom rođendana kralja Čarlsa

Komentari. (0)

Loading