Aleksandra Jeftanović

Neko na Maldive i Bali, ali ne i oni: Ovde Aleksandra Jeftanović letuje sa porodicom, preslatko

Autor:

19.07.2024 17:16

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Zasluženi odmor Aleksandre Jeftanović je počeo, najnovije fotografije oduševile



Porodični odmor Aleksandre Jeftanović u predivnoj Italiji je počeo. Voditeljka uživa u mediteranskoj klimi, italijanskoj gastronomiji i znamenitostima jedne od najlepših država.

Instagram

 

Na ovo predivno putovanje Aleksandra je krenula sa suprugom i naslednicima Anom i Aleksom. Okružena morem i peskom koji miluje stopala pokazala je kako se opušta i puni baterije za nove poslovne poduhvate.

Pročitajte Mudre žene znaju - Aleksandra Jeftanović otkrila kako je spasila brak od propasti

Nikome nije promaklo to da voditeljka izgleda sveže, odmorno i srećno, pa se lako može zaključiti da joj odmor i te kako prija. 

Odmor Aleksandre Jeftanović ulepšala je vest koju je podelila sa svojim pratiocima. Naime, njena ćerka Ana na ovoj prelepoj destinaciji slavi ”mali rođendan”, a potom je objasnila šta to zapravo znači. 

- Dobar dan od Ane koja tradicionalno na moru slavi mali rođendan.

Za neupućene, pre 6 godina je na moru upoznala Federiku, devojčicu iz Nemačke koja joj je objasnila da se kod njih slavi i mali rođendan, što je Ana, osoba kojoj je najtužniji dan u godini dan posle rođendana odmah usvojila.

Danas je velikih 9 ipo. Umesto torte organizovala je krofne. Imamo 9 i po svećica, pesmicu, poklon, ceo fazon - otkrila je ponosna mama. 

Instagram

 

Porodični odmor Aleksandre Jeftanović raznežio je pratioce, koji su na račun njenog izgleda, ali i načina na koji je vaspitala mališane uputili niz predivnih komentara. 

Iako četvoročlana porodica rado ruča u restoranima, Aleksandra, koja je vrhunska kuvarica, se ne libi da zasuče rukave i spremi ukusan obrok što pokazuje i naredna fotografija na njenom storiju.

Instagram

 

- Ljubav je kad odeš sa plaže da napraviš nešto zdravo i na kašiku jer je jutros stigla divlja riba. Možda samo ljubav, sigurno ima i do godina - šaljivo je poručila.

Komentari. (0)

Loading