Nikolija Jovanović

Dijagnoza lekara slomila joj srce, Nikolija u suzama: Šanse da dete preživi bile su pedeset posto

Autor:

19.07.2024 21:25

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Suze Nikolije Jovanović rasplakale naciju, dirljiva ispovest zakucala Srbiju ispred malih ekrana



Suze Nikolije Jovanović potekle su u emisiji koju je pratila cela nacija, a dokaz tome jeste da je ova tema pokrenula ozbiljnu diskusiju na društvenim mrežama. 

printscreen blictv

 

Naime, popularna pevačica dugi niz godina uživa u ljubavi sa partnerom Reljom Popovićem kome je podarila dve predivne ćerke Reu i Hanu

Pročitajte Nikolija Jovanović prvi put o ćerkama - Kad napune 16 godina...

Bračni partneri zajedno su prošli sito i rešeto, a najteži udarac doživeli su kada je Nikoliji doktor u 20. nedelji trudnoće saopštio da postoje velike šanse da izgubi bebu

- Želeli smo drugo dete, da Rea ima brata ili sestru. Ja sam baš vodila računa i o jednoj i o drugoj trunoći, ali o drugoj posebno nekako, baš onako po pravilima. 

Nisam imala ni nastupe, otkazala sam nastupe i u prvoj i u drugoj odmah, sedela sam kod kuće. 

I samo iz čista mira, kada sam otišla na kontrolu u 20. nedelji, znači na pola, doktor je rekao: „Deco, imamo problem, 50-50% je da li će da opstane i pitanje je da li će sutra i dalje biti tu”. 

Dok je govorila suze Nikolije Jovanović neumorno su se slivale niz njeno lice. 

- Onda sam išla na hitan serklaž, doktor je uradio repoziciju, već je krenuo spontani. I onda sam ležala do kraja trudnoće, bilo je jako bolno i teško.

Svima sam vikala da je sve u redu, i uspela sam i veoma sam srećna i tu sam se jako promenila. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

 

Suze Nikolije Jovanović ganule su gledaoce emisije ”Balkanskom ulicom”, a budući da se na sreću sve dobro završilo i da je pevačica uspela da rodi zdravu devojčicu njena priča dala je vetar u leđa mnogim roditeljima.

Komentari. (0)

Loading