Čarls i Kamila

Kralj Čarls i Kamila hitno evakuisani, obezbeđenje ga jednostavno nije primetilo, uočen na krovu

Autor:

20.07.2024 07:36

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Kralj Čarls i Kamila hitno evakuisani



Kralj Čarls i Kamila samo dva dana posle napada na Donalda Trampa glavna su tema u britanskim medijima. 

Naime, tim za bezbednost premestio je kralja Čarlsa i Kamilu na sigurno nakon što je misteriozna osoba viđena na krovu dok su razgovarali sa lokalnim stanovnicima u Sent Helijeru, javlja "Mirror".

Photo by Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Images

 

Kralj i kraljica su hitno sklonjeni na sigurno kada je misteriozna osoba primećena na obližnjem krovu, nekoliko sati nakon što je atentator pucao na Donalda Trampa, prenosi britanski portal.

Čarls i Kamila su bili u poseti Sent Helijeru, u Džerziju, kada je član njihovog tima za bezbednost primetio potencijalnu pretnju.

Pročitajte Čarls ima rak, Kejt operisana, ali Kamila ne skida osmeh s lica, razlog će vas šokirati

Svega nekoliko sekundi nakon što su razgovarali sa lokalnim stanovnicima premestili su ih u obližnji hotel dok su vršene provere te osobe.

Incident je proglašen lažnom uzbunom nakon što su policajci razgovarali s osumnjičenim i izvršili proveru njegove prošlosti.

Napetost je bila povećana jer se incident dogodio dva dana nakon što je napadač zamalo ubio Donalda Trampa tokom njegovom mitinga u Pensilvaniji.

Svedok je rekao za "The Sun" da su razgovarali sa kraljem kada se njegov tim za bezbednost iznenada pojavio i rekao: "On sada mora da ide." Monarh je potom premešten na sigurno.

Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading