Kristina Sandera

Preminula 33 godine mlađa partnerka Klinta Istvuda, glumac slomljen od bola

Autor:

20.07.2024 17:55

Foto: Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Foto: Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Partnerka Klinta Istvuda preminula je, glumac se oprostio dirljivim rečima...



Tužne vesti stižu iz Holivuda.

Kristina Sandera, dugogodišnja emotivna partnerka Klinta Istvuda, umrla je u 62. godini, preneli su strani mediji.

Kevin Winter/Getty Images

 

- Veoma će mi nedostajati. Kristina je bila ljupka, brižna žena - rekao je Istvud (94) u saopštenju povodom smrti nevenčane supruge, piše hellomagazin.rs.

Glumac je svoju izabranicu upoznao dok je radila kao hostesa na njegovom imanju, u hotelu „Misn ranč" na poluostrvu Monterej gde Istvud živi decenijama.

Pročitajte Vreme je za kraj - Klint Istvud potvrdio tužne vesti

O Sanderi se ne zna mnogo toga, a nije bila prisutna ni na društvenim mrežama. Istvud i Sandera vodili su miran život u malom primorskom gradu na moru, u kojem je glumac svojevremeno bio gradonačelnik.

Partnerka Klinta Istvuda, koja je inače bila mlađa od njega 33 godine, pratila ga je na mnogim događajima, posebno u vezi sa njegovim filmovima.

Kevin Winter/Getty Images

 

Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bilo je na dodeli "Oskara" 2015. godine, kada je njegov film „Snajperista“ bio nominovan za šest priznanja.

Poslednji put zajedno su uslikani u javnosti 2018. godine, kada se Kristina pridružila Klintu i njegovoj porodici,  uključujući troje njegove dece, njegovu unuku i Istvudovu prvu ženu Megi Džonson, na premijeri njegovog filma "Mazga".

Uzrok smrti partnerke Klinta Istvuda za sada nije poznat.

Komentari. (0)

Loading