Goran Bogdan

Nema nikakve veze sa Hrvatskom: Ovo je pravo poreklo Gorana Bogdana

Autor:

21.07.2024 19:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poreklo Gorana Bogdana mnogi nisu znali, evo gde je zapravo rođen



Goran Bogdan jedan je od omiljenih hrvatskih glumaca, a nedavno je u fokus medija ponovo dospeo kada se saznalo da sa Jovanom Stojiljković očekuje bebu.

Par je ovu informaciju dugo skrivao, no prlikom pojavljivanja na jednom događaju Jovanin trudnički stomak nije se mogao sakriti.

F.S./ATAImages

 

Goran Bogdan nikada nije voleo da govori o privatnom životu, a tome je ostao dosledan i kada je reč o vezi sa srpskom glumicom.

- Ne želim da zamaram svet svojim privatnim životom - rekao je Goran svojevremeno za magazin "Story".

Pročitajte Pre glumice pevačica - Goran Bogdan pre Jovane Stojiljković bio u vezi sa ovom poznatom damom

No, detalji o šarmantom glumcu koji je tiha patnja mnogih dama ipak nađu načina da dospeju do javnosti, te tako i poreklo Gorana Bogdana.

Iako je jedan o omiljenih hrvatskih glumaca, on zapravo nije rođen u tom podneblju.

ata images/dusan milenkovic

 

Poreklo Gorana Bogana zapravo je iz Bosne. Glumac je rođen 1980. godine u Širokom Brijegu, gradiću na jugozapadu Bosne i Hercegovine.

U rodnom gradu odrastao je sa roditeljima, tri brata i dve sestre. Tokom osnovne i srednje škole amaterski se bavio glumom i svirao je gitaru u rok bendu.

Po završetku srednje škole preselio se u Zagreb, gde je upisao Ekonomski fakultet, dok je uporedo studirao Saobraćajni fakultet.

Ipak, na kraju je shvatio da je gluma njegova najveća ljubav, te je 2005. upisao Akademiju dramskih umetnosti u Zagrebu, na kojoj je i diplomirao sedam godina kasnije.

Komentari. (6)

Loading
Alisa

22.07.2024 18:07

Jako zgodan par. Prelepi su..i bebica ce biti slatka. Samo širite porodicu.

Slavica

23.07.2024 07:42

Siroki brijeg je u Hercegovini i tu su samo Hrvati.

Karli

23.07.2024 08:24

Ma nešto mi liči na Zvonka Bogdana. Da nije taj Široki Brijeg kod Subotice ?

Black Sabbath

23.07.2024 13:30

Znači nema ništa sa Hrvatskom osim što je Hrvat,živi u Hrvatskoj,državljanin Hrvatske,radi u Hrvatskoj i djeca mu Hrvati i Hrvatski državljani....!!!!

dule

23.07.2024 14:44

On iz Širokog Brijega veći je Hrvat od onog rođenog na Ilici. Ne želim reći ništa negativno ali znam da je tako isto kao što su Srbi sa Kozare veći Srbi od omih sa Terazija.

dule

23.07.2024 14:48

@Karli Zvonko Bogdan je Bunjevac Hrvat a oni poreklo vode upravo sa prostora Zapadne Hercegovine odakle je i Goran. Lako je moguće da su im i preci zajednički.