Emina Jahović

Godinama se sudi sa Mustafom za alimentaciju: Evo šta vozi Emina Jahović (video)

Autor:

22.07.2024 10:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Šta vozi Emina Jahović, pitali su se mnogi



Šta voze naše poznate ličnosti, tema je o kojoj bi mogao da se piše feljton. Javnost i te kako zanima koje marke autombila vole naši glumci i pevači, pa tako sada više nije tajna šta vozi Emina Jahović

Instagram

 

Kada je pre nekoliko godina na njenom profilu na Instagramu osvanula fotografija iz gradskog prevoza u Istanbulu, pevačica je dobila pregršt pohvala. 

Bez obzira na to što je u Turskoj izgradila prelep život i što se posle razvoda od Mustafe Sandala godinama sudi sa njim za alimentaciju, Emina mnogo radi i sinovima Jamanu i Javuzu omogućava lagodan život,

Cem Talu

 

Pevačica je i tužila bivšeg supruga jer nije plaćao alimentaciju. On je njoj uzvratio kontratužbom tvrdeći da to nije istina.

A sudili su se i zbog podele zajedničke imovine. Sud u Istanbulu je marta 2022. godine suspendovao slučaj.

Pročitajte Najlepše vesti, Emina Jahović oduševila: Istina je! (foto)

Emina je hrabro nastavila dalje, pokrenula je i sopstvenu liniju kozmetičkih proizvoda, a svakodnevno stvara muziku kako za sebe, tako i za brojne pevače sa naših prostora. 

Sve u svemu, njena najnovja fotografija na Instagramu otkrila je i šta vozi Emina Jahović, kao i da za sreću samouverene i vredne žene, muškarac nije neophodan. 

Instagram

 

Luksuzni automobil marke Audi sa opremom poslednje generacije govori da Emina Jahović i te kako ima stila. 

Emina je fotografiju objavila uz numeru duetske pesme sa Natašom Bekvalac „Muško više ne mogu”, baš kao dokaz da jake žene mogu sve.

Komentari. (0)

Loading