Noa Grejs Elis

Nina Seničar objavila prvu fotografiju malenog Noe, emotivan trenutak majke i sina topi i najtvrđa srca

Autor:

23.07.2024 21:15

Foto: Xavier CollinImage/Press Agency/SplashNews.com/Splash/Profimedia

Foto: Xavier CollinImage/Press Agency/SplashNews.com/Splash/Profimedia

Sin Nine Seničar zvezda Instagrama, pogledajte samo taj stajling



Nina Seničar i njen izabranik Džej Elis nedavno su postali roditelji po drugi put. Lepe vesti glumica je 14. jula podelila na društvenim mrežama, a neodoljivi sin Nine Seničar sada je osvojio srca maminih pratilaca. 

Amy Sussman/Getty Images

 

Ponosna mama nije odolela te je na svom profilu na Instagramu objavila prvu fotografiju malenog Noe uslikanog u porodičnom domu.

Pročitajte Ja da se porađam, a on u kafani?! Nina Seničar jasna, ovo radi pravi muž

Sin Nine Seničar u kariranom odelu bezbrižno je spavao na njenim grudima, a ovaj trenutak pun topline i ljubavi raznežio je njene pratioce. 

- Prva nedelja sa Noom - napisala je ona, a ispod fotografije ređali su se predivni komentari. 

„Toliko ste slatki”, „Čestitam Nina”, „Još više lepih trenutaka uz malog Nou i da vam se ostvari sve što poželite” bili su samo neki od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Podsećanja radi, sin Nine Seničar dobio je ime višestrukog značenja. Ono označava spasitelja, osobu koja će utešiti druge, kao i smirenu i stabilnu osobu koja svima oko sebe donosi pozitivne promene i preokrete.

Noa potiče iz hebrejskog jezika i najpoznatije je kao biblijsko ime, ali se pominje i u Kuranu, jer se tako zvao jedan od islamskih proroka.

Posebno je zanimljiva činjenica da se ime mališana samo u jednom slovu razlikuje od imena njegove starije sestre Nore, što daje posebnu simboliku. 

Komentari. (0)

Loading