Dragan Bjelogrlić

Dragan Bjelogrlić: Jureći za prokletom ambicijom zaboravljamo ono što je najvažnije

Autor:

24.07.2024 12:16

Foto: Nebojša Babić

Foto: Nebojša Babić

Reči Dragana Bjelogrlića mnogi će razumeti



Dragan Bjelogrlić omiljen je u kojoj god filmskoj ulozi da se pojavi, a tokom dugogodišnje karijere supruga Maja, ćerka Mia i sin Aleksej bili su mu najveća podrška. 

Boško Karanović

 

Na temu porodice, karijere i međuljudskih odnosa glumac je iskreno govorio tokom gostovanja u jednoj emisiji, a reči Dragana Bjelogrlića dugo će se prepričavati. 

Pročitajte Da li verujete da Dragan Bjelogrlić ima ovoliko godina?

- U nekim godinama, valjda to ide prirodno, čovek počinje da biva svestan da nije večit i da je kraj tu negde. I onda počinješ da razmišljaš zašto si tu i šta je u tvom životu najbitnije.

I kad živiš u svetu individualizma i udaljavanja, a pamtiš neka vremena kad to nije bilo tako, onda, valjda, bar ja imam potrebu, da se vraćam tome, toj brizi. 

Evo, ako se svako od nas priseti 10 najlepših momenata u svom životu, svi oni bi nekako bili vezani za bliske ljude koje voliš, koji su ti dragi, s kojima si podelio nešto lepo.

Ali jureći za prokletom ambicijom ili preživljavanjem, mi to zaboravljamo i onda dođe kraj, osvrneš se i shvatiš to je to - glase reči Dragana Bjelogrlića. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mindset (@mindset_mojj)

 

Reči Dragana Bjelogrlića jasno pokazuju da mu je porodica uvek bila na prvom mestu zbog čega od fanova dobija samo reči hvale.

„To je pravi muškarac”, „Bravo, tako se voli i poštuje porodica” samo su neki od komentara.

Komentari. (0)

Loading