Milan Kalinić

Strog otac: Milan Kalinić podelio lekciju iz roditeljstva, deca se ovako uče (foto)

Autor:

25.07.2024 08:31

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vapitanje dece Milan Kalinić smatra najvažnijim zadatkom svakog roditelja



Vaspitanje dece Milan Kalinić shvata veoma ozbiljno, a o metodama koje koristi rado govori kad god mu se za to ukaže prilika.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Slavni glumac i voditelj u braku je dve decenije, a lepa supruga Sandra podarila mu je dvoje zlatne dece, ćerku Teu i sina Vuka.

Pročitajte Nasledila majčinu lepotu - Ćerka Milana Kalinića je prava lutka, glumac poslao jasnu poruku (foto)

Vaspitanje dece Milan Kalinić je od samog početka prihvatio kao svoj najvažniji zadatak, a tokom gostovanja u emisiji „Scena” podelio je važnu lekciju iz roditeljstva.

- Bavim se svojom decom ozbiljno. To podrazumeva i strogost kad treba, ali i nežnost i ljubav.

Tako da ne znam šta bih rekao. S jedne strane, jesam strog, a s druge i nisam. Ono što je meni najbitnije jeste da mi deca izrastu u dobre, poštene i kvalitetne ljude, dobre prijatelje i ispravne ličnosti. 

To je ono što mi je najbitnije i čime se bavim. A znanje i to sve dođe, to je do čoveka. Ja sve što znam, ne ja, nego svako od nas, naučio je sam - iskreno priznaje glumac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Podsećanja radi, Milan i Sandra su se jedno drugom na večnu ljubav zakleli u Crkvi Svetog Marka.

Svečana ceremonija obavljena je u prisustvu porodice i najbližih prijatelja, a gospođa Kalinić nedavno je otkrila recept za dug i srećan brak

- Pitaju me šta je tajna. Evo, ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je tajna - napisala je ona ispod jedne od fotografija na Instagramu. 

Komentari. (0)

Loading