Aleksandar Sofronijević

Samo tri meseca posle venčanja Aca Sofronijević oduševio vestima: Istina je!

Autor:

24.07.2024 14:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aca Sofronijević ovo leto pamtiće po samo jednom



Aca Sofronijević 7. maj 2024. godine pamtiće kao dan kada se na večnu ljubav zakleo svojoj voljenoj supruzi Kosani Stišović.

Od tada Sofra svaki dan svira, pa vremena nema ni za odlazak na medeni mesec. Leto u potpunosti provodi radno i, kako kaže, ne namerava da ide na odmor.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Svira više nego ikada, što i ne čudi, jer je njegov projekat „Majstori za dušu“ izazvao još veće interesovanje za koncerte koje ima sa svojim orkestrom.

- Spremam jedan veliki projekat na nacionalnoj frekvenciji i ne odmaram se uopšte, samo treniram, sviram i spremam se za povratak na male ekrane – otkrio je Sofra za „Grand”.

Pročitajte Kum Ace Sofronijevića sin je poznatog pevača - Otpevao je najveći hit, a doživeo najgoru sudbinu

Obećanje koje je u maju dao publici, definitivno je ostvario. Naime, tada je objavio lajv album sa čak 20 numera, a na Jutjubu je postavio visokobudžetni fim koji traje više od sat vremena, na kome se može čuti ta muzika.

- Puno puta nastupali smo sa velikim zvezdama. Sa tih nastupa nosimo veliko znanje i iskustvo, pa tako danas ove hitove možemo da izvedemo u našim aranžmanima i na naš način, a da to zvuči kvalitetno i da dođe na pravi način do srca publike.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Svi članovi benda su tu već dugi niz godina, svi su muzički obrazovani, pa nam to daje jednu posebnu energiju koja se na sceni oseća.

Materijal je sniman u studiju Treći rog Aleksandar Banjac u video produkciji AV TEAM, a audio produkcija u AS STUDIOTON-u – rekao je ranije Sofra i najavio druženje s publikom širom regiona, a sudeći prema njegovom zgusnutom rasporedu, obećanje je i ispunio.

Komentari. (0)

Loading