Aleksandra i Bojan

Može i sa troje dece! Aleksandra i Bojan Vasković uradili što bi retko koji roditelji, kakva avantura (foto)

Autor:

24.07.2024 18:10

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Objava Aleksandre Vasković naišla na brojne pohvale, svaka čast!



Aleksandra i Bojan Vasković nesumnjivo su jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Njih dvoje ponosni su roditelji troje mališana sa kojima se trude da provedu svaki mogući slobodan trenutak.

Julske dane porodica provodi smišljajući letnje aktivnosti i uživajući u njima, a jedna od onih koje su nedavno sproveli bila je pravi izazov, kada je objava Aleksandre Vasković izazvala opšte oduševljenje na društvenim mrežama.

Instagram

 

Naime, oni su spas od visokih temperatura pronašli na Tari, gde su se upustili u pravu avanturu sa troje male dece.

Aleksandra i Bojan sa prijateljima su učestvovali u raftingu, na koji su poveli i najmlađe članove.

Pročitajte Posle devet godina braka, tri porođaja i brige o porodici, Aleksandra Vasković dočekala svojih 5 minuta, novi početak

- Jedna od naših davnih želja bila je da idemo zajedno na rafting i nikako nismo uspevali da je ostvarimo (doduše iz opravdanih razloga, ali opet). Ove godine smo uspeli, i to sa sve decom, i doživeli jedno od najlepših iskustava do sada! Helena nije išla na spust, ne brinite.

Toliko nam je dobro bilo da mislim da ćemo ga ponoviti do kraja leta! Ova vrsta rekreacije pruža mnogo više od same fizičke aktivnosti, ona je hrana za dušu, za sve ljubitelje netaknute prirode, divljine i nestvarno lepih prizora.

Instagram

 

' Eto, moguće je i sa troje dece otići na rafting ' poručila je Bojanova supruga, a objava Aleksandre Vasković za kratko vreme prikupila je veliki broj lajkova.

„Divni ste roditelji“, „Bravo“,“Sad ste nas ohrabrili, možda i mi odemo, bar sa dvoje dece“, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod fotografije.

Pročitajte Majka, domaćica, doktorka - Supruga Bojana Vaskovića pokazala još jedan skriveni talenat (video)

Podsetimo, Aleksandra i Bojan Vasković venčali su se 2015. godine, a svoju ljubav kasnije krunisali sa troje dece, ćerkama Helenom i Anđelinom i sinom Mihajlom.

Bojanova supruga, koja je, inače, doktorka, inspiracija je za mnoge mame koje je prate na Instagramu, gde pokazuje da se može izbalansirati između porodice i poslovnih uspeha, a nedavno je upisala i specijalizaciju.

Komentari. (0)

Loading