Ana Kokić

Ana Kokić je žena lavica: Do poslednjeg atoma snage se treba boriti

Autor:

24.07.2024 19:25

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izjava Ane Kokić osvestiće mnoge, bila je na prekretnici, a onda joj je ova prijateljica otvorila oči



Život Ane Kokić imao je uspone i padove iz kojih se hrabro pridigla i nastavila dalje.

Razvod od Nikole Rađena jedan je od težih perioda u njenom životu, ali imala je još neke izazovne momente sa kojima se izborila, a najnovija izjava Ane Kokić tiče se njene životne prekretnice.

Milan Maricic / ATAImages

 

Naime, pevačica je, gostujući u emisiji „150 minuta“, ispričala da je postojao period u kojem je padala u iskušenje da prestane da se bavi muzikom, ali ju je prijateljica i koleginica Milica Pavlović odgovorila od toga.

- Ja mislim da svi u životu imamo momente kada izgubimo smisao. Ne baš da izgubimo smisao, ali kada nam se učini da je nešto besmisleno i da jednostavno malo izgubimo snagu i želju za tom borbom, međutim, da, jeste.

Pročitajte Ana Kokić je ovo dugo čekala, sada jasno poručuje - Puštam da se bruka

Sa Milicom sam u nekom neobaveznom razgovoru onako pričala o tome i ona mi je jednu rečenicu rekla koja me je potpuno ošamarila i rekla sam: „To je to, nema odustajanja, idemo samo napred“, tako da hvala joj puno na tome.

Ja moram da kažem da nikada od kolega i koleginica nisam doživela ljubomoru ili sujetu, naprotiv. Milica mi je rekla jednu rečenicu: „Imaš dar od Boga, i ti to hoćeš tek tako da ostaviš, da napustiš. Ne može.“

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jedna rečenica koja nas natera na neko razmišljanje i onda zaista shvatim da je u pravu i da se do poslednjeg atoma snage treba boriti za ono što volite i u čemu uživate, koliko god da se nekad učini da možda to nije to, da možda nekad ne ide.

Jer život sam po sebi, to su usponi i padovi. I kao otkucaje srca kada gledamo, e takav je i život, gore, dole, gore, dole. Sve je dobro dok nije ravna linija - zaključila je pevačica, a izjava Ane Kokić osvestila je mnoge.

Komentari. (0)

Loading