Eva Ras

Eva Ras otkrila bolno iskustvo: Jednog jutra se probudio i rekao da ga je sramota što me je oženio

Autor:

24.07.2024 20:27

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Brakovi Eve Ras zauvek su je obeležili, sada je otkrila jedno bolno iskustvo



Eva Ras iza sebe ima tri braka. U svakom ljubavnom odnosu naučila je veliku životnu lekciju, a svojevremeno je otkrila da je samo trećeg muža zaista volela.

Brakovi Eve Ras obeležili su je, svaki na svoj način, a glumica se sada u emisiji „Jutro na Blic“ osvrnula na period kada je sa svega 18 godina prvi put stala na "ludi kamen".

Marko Poplašen

 

- Ljubav je nešto što nam Bog podari ili ne podari. Ali i kad podari, možemo je izgubiti. Ljubav je takvo biće, takvo stvorenje, koje može da nas napusti svakog trena.

I ja sam to u mom životu doživela kad sam se sa 18 godina udala za dečka koji nije mogao da živi bez mene.

Pročitajte Recept Eve Ras za domaću supu koja leči svaku prehladu

Koji je umirao kad me ne vidi. I jednog jutra se probudio i rekao da ga je sramota što me je oženio. Jer sad vidi da ja uopšte nisam takva kako je on mene video.

I da to sad svi znaju da je on mene video kroz ljubav, to jest slepu ljubav, i da nije video koja sam ja budala -otkrila je glumica.

 

 

Brakovi Eve Ras, tačnije prva dva, kako je sama govorila, bili su "studentski", dok je, s druge strane, njen treći suprug, čije prezime i danas nosi, bio i ostao njena prava ljubav.

- Bila je to prekrasna ljubav. Pitam se zašto sam osuđena da ostanem bez njega, bez mog Rasa. Posle njega samo želim da umrem i odem gore da buem s njim. Znate li kako me je na kvarno oženio?

Upoznala sam ga u utorak, a u subotu sam se udala za njega. Ma, odmah posle mog drugog razvoda, imala sam 22 godine. Nisam se čak ni poljubila s njim, a već je insistirao na tome da me oženi.

Saletao me je pet dana, a onda sam mu odgovorila: „Da, udaću se za Vas“. Tako je i bilo. Od dana kad sam postala njegova žena zaista sam osetila šta znači prava sreća, a kasnije i kad smo dobili ćerku Krunu.

Pročitajte Eva Ras - Pretučena sam u 83. godini, unutrašnje krvarenje ne prestaje

On mi nijednog trenutka nije dozvoljavao da u kući pričam o poslu, nije želeo da me gleda nervoznu. Nikada u kući nije pomenuta ta reč, onda možete misliti koliko smo imali lepih stvari za razgovor.

Osnovali smo i Teatar nacionalne drame 1964. godine, gde su se izvodila dela domaćih pisaca, a tri godine kasnije ja sam stekla svetsku slavu zahvaljujući ulozi u filmu „Ljubavni slučaj“.

Čak i tada kad sam putovala i muškarci me bili željni, nikada nisam pogledala drugog. Aman, nikada nisam pala u iskušenje da pomislim, a kamoli da prevarim muža - ispričala je ona jednom prilikom za "Nova S".

Komentari. (0)

Loading