Marko Bijelić

Nikad ne biste rekli da mu roditelji imaju milione: Marko Bijelić leto provodi ovde (foto)

Autor:

26.07.2024 15:45

Foto: Antonio Ahel ATA Images / Instagram

Foto: Antonio Ahel ATA Images / Instagram

Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića letnje dane provodi ovde, prve fotografije



Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Marko Bijelić, u poslednjih nekoliko meseci javnost interesuje više nego ikad.

Markova popularnost porasla je nakon vesti da se njegovi roditelji razvode, a budući naslednik velikog dela bogatstva koje su Dragana i Toni stekli tokom braka, postao je ujedno i jedan od najpoželjnijih neženja.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Budući da na bankovnom računu ima basnoslovne sume novca, logično je očekivati da sin Dragane Mirković leto provodi na luksuznim svetskim destinacijama, ali ne.

Ovog puta Marko je odlučio da vrele julske dane provede u tatinoj rodnoj Bosni i Hercegovini, tačnije na Vrbasu, odakle se i oglasio na Instagramu.

Pročitajte Lepotica bez premca! Ovo je nova devojka Marka Bijelića, baš su par (foto)

Marko je objavio nekoliko fotografija bajkovitih krajolika gde se trenutno odmara, a njegove pratioce oduševilo je to što je umesto skupih destinacija, odmor odlučio da provede znatno skromnije nego što bi mogao.

Podsetimo, nedavno se pisalo o novoj devojci Marka Bijelića, izvesnoj Melani, koja je izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde ima više od 23.000 pratilaca.

Instagram

 

Instagram

 

Veza još uvek nije ozvaničena, ali su ih društvene mreže takoreći odale.

Fotografija muške i ženske ruke koje su uslikane u automobilu bio je jedan od znakova da se nasluti da Marko i Melani uživaju u ljubavi, a da li mu ona trenutno pravi društvo u Bosni, za sada nije poznato.

Komentari. (0)

Loading