Vanja Nenadić

Beba samo što nije: Vanja Nenadić tik pred porođaj ne miruje, evo gde je sa verenikom

Autor:

26.07.2024 20:29

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Trudna Vanja Nenadić uživa, ovako provodi vreme sa svojim verenikom



Vest da je Vanja Nenadić trudna obradovala je pre par meseci mnoge njene obožavaoce. Lepa brineta i njen verenik Marko Todorović raduju se prinovi koja će uskoro stići u njihov dom, a dane do porođaja ispunjavaju malim radostima.

Zaljubljeni par maksimalno koristi tople letnje dane, a trudnoća Vanju uopšte ne sprečava da putuje, naprotiv.

M.M./ATAImages

 

Vanja i Marko putuju po Srbiji i uživaju u obilascima božanstvene prirode. Lepa glumica podelila je sa svojim pratiocima nekoliko fotografija pored jezera, kao i sa planine, kada je naišla na brojne pohvale trudnica.

Iako je Vanja Nenadić trudna, to je ne sprečava da bude i te kako aktivna, dok svoj trudnički stomak ponosno ističe u jednodelnom trikou.

Pročitajte Gledali ste ga na TV-u, a niste ni slutili da je njen dečko - Evo ko je izabranik Vanje Nenadić

Gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom“, glumica je otkrila kako je počela ljubavna priča sa verenikom.

- Nismo mnogo bili po tabloidima, to je bilo samo na početku. Da, Marko je moj dečko. Prvi poljubac sa njim? U pozorištu. Pa, nije bilo u garderobi... Na sceni, u mraku. On je bio uporan.

Instagram

 

Šta se desilo sa mnom i sa Markom, to zapravo želim da kažem, mi smo stvarno pre naše veze bili veoma bliski prijatelji.

I nekako je iz toga sve preraslo u ljubav. On je to prvi osetio i onda je ostalo još malo da mene ubedi, i to je to - ispričala je za „Blic“.

- Mi smo zajedno godinu i koji mesec. Živimo zajedno i to je jedna ozbiljna priča i jedna mirna luka - zaključila je Vanja.

Komentari. (0)

Loading