Krstan Ražnatović

Bakin ponos: Ceca objavila Krstanovu fotografiju, neverovatno je koliko liči na ovog muškarca (foto)

Autor:

28.07.2024 09:47

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Unuk Cece Ražnatović je baš porastao



Drugi unuk Cece Ražnatović, Krstan, koji je na svet došao sredinom aprila 2023. godine preko noći je postao zvezda bakinog Instagrama. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na pomenutoj društvenoj mreži folk diva je podelila fotografiju neodoljivog dečaka koji, sudeći po komentarima, sve više liči na tatu Veljka

Pročitajte Ceca Ražnatović više ne krije - Bila sam ljuta na Veljka i Bogdanu, kako su mogli to da mi prirede?!

- Lepotan moj - ponosno je napisala. 

Unuk Cece Ražnatović bezbrižno se igrao u dvorištu, a osmeh nije skidao ni dok ga je baka slikala. U plavom šorcu, beloj majici sa šarenim printom strpljivo je pozirao. 

Instagram

 

Podsećanja radi, Bogana i Veljko Ražnatović imaju tri sina - Željka, Krstana i Isaiju. Iako ih neizmerno voli, Ceca insistira da je dečaci oslovljavaju po imenu što se njenom sinu nikako ne dopada. 

- Pogrešno je da je deca zovu Ceca, to ne može. Zove je Željko i to je pogrešno. Ti si baba tom detetu, neće te zvati Ceca, kao što ni mene neće zvati Veljko.

To možda dok su mali, ali sigurno kad budu malo stariji, neće tako biti, htela ona to ili ne. To je neki ciklus života, nisam je ni ja zvao Svetlana nego majka - otkrio je Veljko u Informerovom podkastu.

Komentari. (0)

Loading