Milica Milša

Milica Milša njenu smrt nikada neće preboleti: Sedam godina je prošlo, volim te zauvek

Autor:

29.07.2024 09:50

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Svekrva Milice Milše preminula je pre sedam godina, ostavila je veliki trag na njen život...



Milica Milša i Žarko Jokanović primer su ogromne ljubavi i dugogodišnjeg skladnog braka.

Po mnogo čemu njih dvoje ruše stereotipe, a jedan od dokaza je svekrva Milice Milše koja je sa snajom imala divan odnos.

Foto: M. M./ATAImages

 

Žarkova majka preminula je pre sedam godina, ali na život glumice ostavila je veliki trag, te je se ona sada, na godišnjicu smrti, prisetila i posvetila joj emotivnu objavu.

"Slobice moja mila, sedam godina je prošlo... Ljubav kojom si nas obasipala i dalje nas greje, tvoj osmeh i brižni pogled i dalje nas prati, tvoja plemenita ruka i dalje nas miluje... Tu si i nikad nećeš otići iz naših srca, misli, duše. 

Pročitajte Kupaći Milice Milše idealan za dame 50+, zračićete samopouzdanjem

Čuvamo te i volimo zauvek. Hvala ti što si mi ulepšala život, za radost i smeh, što si mi bila oslonac, što si me volela kao ćerku i što si pokazala da svekrva može biti druga majka. Ti to meni i jesi. Volim te zauvek", poručila je Milica na svom Instagram-nalogu.

Miličin suprug takođe je bio emotivan.

 

 

"Ulepšala si joj život i bila si njena neizmerna ljubav i sreća."

Podsetimo, Žarko i Milica venčali su se krajem avgusta 1999. godine.

Svadba je održana u jednom restoranu na Košutnjaku, oko 350 zvanica prisustvovalo je slavlju na kojem je poseban gost bio Miličin sin Antonije, koga je Žarko od prvog dana prihvatio kao svoje dete. Porodica je oduvek bila složna, što potvrđuje i odnos svekrve Milice Milše sa glumicom.

Komentari. (0)

Loading