Srećne vesti

Nije uspela da sakrije, svetska zvezda konačno verena? Snimak ju je odao

Autor:

29.07.2024 11:05

Foto: Photo by Arturo Holmes/Getty Images

Foto: Photo by Arturo Holmes/Getty Images

Srećne vesti stižu iz Holivuda, evo ko će uskoro stati na ludi kamen



U petak, 26. jula, svečano su otvorene Olimpijske igre u Parizu.

Sav fokus svetskih medija tada je bačen na Grad svetlosti, a tim povodom u francuskoj prestonici boravile su brojne svetske zvezde.

Emmanuel DUNAND / AFP / Profimedia

 

Spektakularnim performansom Lejdi Gaga je otvorila 33. Olimpijske igre, nakon čega je nastavila boravak u glavnom gradu Francuske. Pop pevačica razgovarala je sa premijerom Francuske Gabrijelom Atalom, kome je svog dečka Majkla Polanskog predstavila kao verenika. 

Na Tik-Toku je osvanuo snimak koji je za kratko vreme postao viralan, a mnogi Gagini fanovi raduju se što je nakon dva raskida veridbe u prošlosti konačno ponovo našla sreću.

Pročitajte Duška Vučinić pobesnela, javno mu poručila - Sram vas bilo!

Lejdi Gaga i Majkl Polanski prvi put su dovedeni u vezu 2020. na novogodišnjoj žurki u Las Vegasu kada su razmenjivali poljupce. 

Oni se već neko vreme pojavljuju zajedno u javnosti, posebno na važnim događajima, objavljuju zajedničke fotografije i po svemu sudeći ljubav cveta. 

 

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶 ♬ son original - Gabriel Attal

 

Inače, Majkl Polanksi diplomirao je na Harvardu, a sada je direktor fondacije "Parker".

Podsetimo, Lejdi Gaga dva puta je raskidala veridbu. Prvi put sa Tejlorom Kinijem, pa potom sa Kristijanom Karinom, kome je dosta smetao njen javni flert sa Bredlijem Kuperom, a nagađalo se da je bilo i nešto više.

Bilo kako bilo, Lejdi Gaga i Majkl Polanski sada uživaju u ljubavi, a mi se nadamo da će ovaj put biti treća sreća.

Komentari. (0)

Loading