Ljubomir Bandović

Vidno mršaviji: Ovako zaista izgleda Ljubomir Bandović, novi imidž ga je tek učinio neprepoznatljivim (foto)

Autor:

29.07.2024 19:16

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Ljubomira Bandovića menjao se tokom godina, evo kako glumac sada izgleda



Da je Ljubomir Bandović jedan od naših najboljih glumaca svedoče fantastične uloge, kao i profesionalna priznanja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Poznati glumac ovogodišnji je dobitnik nagrade "Zlatni platan", a pred početak Festivala evropskog i mediteranskog filma u Trebinju promenio je imidž, zbog čega izgled Ljubomira Bandovića svi komentarišu.

Pročitajte Borili su se za potomstvo, a usledio je razvod, Ljuba Bandović progovorio o krahu braka

On se, naime, ošišao na nulu, ali je brkove, koji su njegov zaštitni znak, zadržao. Primetno je i to da je vidno smršao, pa su se na novi izgled Ljubomira Bandovića mogle čuti samo reči hvale. 

Inače, Ljubomir Bandović prepoznatljiv je po ulogama u predstavama „Klaustrofobična komedija“ i „Pazarni dan“, filmovima „Neprijatelj“ i „Hotel Beograd“, te u serijama „Vojna akademija“, „Južni vetar“ i drugima.

Pročitajte Ova poznata umetnica je bivša žena Ljube Bandovića - Sedam godina su krili razvod

Od malih nogu znao je da će gluma biti njegov životni poziv, a na putu ka uspehu nije ga omeo ni zdravstveni problem sa kojim se još kao dete suočio. 

- Imao sam pet godina kad sam ujutru počeo da se budim sa zapušenim levim uhom. Tokom dana bi se stanje nekako normalizovalo.

Sećam se, spremali smo se da krenemo na more. Majci i ocu sam rekao da opet imam problem sa sluhom. Odgovorili su mi da ću na moru plivati i roniti, pa će sve biti u redu.

Vodili su me kod raznih lekara, prvo u Vranju, onda u Skoplju i na kraju u Beogradu.

Poslednji pokušaj spasavanja sluha na levom uhu bila je poseta jednom od najčuvenijih i najboljih stručnjaka u zemlji - otkrio je svojevremeno glumac za Gloriju

Komentari. (0)

Loading