Novak Đoković

Ovako se voli zet: Vera Ristić svim srcem uz Novaka, to je prava tašta (foto)

Autor:

29.07.2024 16:40

Foto: Lintao Zhang / Getty Images

Foto: Lintao Zhang / Getty Images

Majka Jelene Đoković svim srcem uz Novaka, najnovije fotografije oduševile



Epski meč danas se igrao na Olimpijskim igrama. U drugom kolu teniskog turnira Novak Đoković savladao je kralja šljake Rafaela Nadala

Julian Finney/Getty Images

 

Dva velika protivnika su ljubiteljima belog sporta priredili spektakl za pamćenje, a osim Jelene i dece, sa tribina je slala podršku i tašta Novaka Đokovića

Pročitajte Da li biste u ovome došli na gala događaj? Novak i Jelena u centru pažnje (foto)

Iako se godinama trudi da sačuva privatnost, Vera Ristić nije mogla da propusti ovaj važan meč, te je svim srcem navijala za zeta. 

Dok su Tara i Stefan ponosno držali zastavu naše zemlje, tašta Novaka Đokovića je u rukama imala belu majicu na kojoj je crvenim slovima pisalo: ”Srbija”.

Jelenina majka među prvima je čestitala Novaku na još jednoj pobedi, a porodični trenuci raznežili su publiku i pokrenuli lavinu pozitivnih komentara. 

printsreen / rts

Da je tašta Novaka Đokovića žena za primer potvrdila je jednom prilikom Jelena koja je o majci govorila sa puno poštovanja i ljubavi. 

- Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila.

Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje u vrlo teškim uslovima - zaključila je. 

Komentari. (0)

Loading