Tijana Dapčević

Niko nije znao kroz šta prolazi, Tijana Dapčević bila je na rubu očaja: Dve godine nije pričao, a onda...

Autor:

29.07.2024 20:31

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Sin Tijane Dapčević prvu reč je izgovorio nedugo nakon što je napunio dve godine, pevačica ogolila dušu



Petnaestogodišnji sin Tijane Dapčević slika je i prilika popularne pevačice, od koje je već sada primetno viši, a izuzetnu sličnost dodatno je naglasio „casual“ način odevanja.

Instagram

 

Nakon što je na utakmici u Somboru upoznala Milana i posle četiri dana zabavljanja otpočela zajednički život, pevačica je u aprilu 2001. godine izgovorila sudbonosno ”da” i preselila se u Beograd. 

Pročitajte Ovu pesmu Tijana Dapčević je dugo odbijala da snimi, postala je njen najveći hit (video)

Kao kruna velike ljubavi 2009. godine na svet je došao sin Tijane Dapčević. Uloga majke joj je, kako sama ističe, u potpunosti promenila život, a jedan problem zadavao joj je velike glavobolje.

Sin Tijane Dapčević, Vuk, do druge godine nije progovorio ni jednu jedinu reč, već se, kako je objasnila u emisiji "Mamazjanija", činilo kao da priča na arapskom. 

- Moj sin, recimo, do druge godine nije pričao. Uopšte. Pričao je na arapskom. Ono ”aljadandirada” i svađao se. Jednom prilikom pita me Milan šta dete hoće, ja kažem gladan je. Sve sam ga razumela,

Tu sam bila jako zabrinuta, pitala sam se kad će dete da progovori. Dve godine je imao kada je rekao: ”Ja mislim da je vreme da sada odemo u šumicu u šetnju.” Meni je telefon ispao iz ruke. 

Rekoh: ”Milane, ovaj progovorio.” Verovatno kao onaj vic ”Pa nisam imao primedbe”, znaš ono kad je dete progovorilo sa četiri godine. On nije imao primedbe do svoje druge godine tako da je pričao na arapskom.

Ali, tečno je progovorio - sa R, sa Š, sve je tačno govorio - prisetila se pevačica.

 

 

Sin Tijane Dapčević stasao je u lepog i pametnog dečaka koji je rešio da krene maminim stopama. 

- Sve što ga trenutno zanima je muzika i pravljenje iste, čak se pronašao u nekom potpuno novom žanru, a to je “phonk” muzika, neka elektronika je u pitanju.

Završio je nižu muzičku školu, iako dosad nije baš obožavao klavir, ne znači da se to neće promeniti kad bude upisao srednju muzičku - otkrila je jednom prilikom ponosna mama. 

Komentari. (0)

Loading