Lucija Pat

Kako vreme leti: Leontinina ćerka kao manekenka, skoro prestigla mamu (foto)

Autor:

30.07.2024 12:10

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Leontine Vukomanović i Filipa Pata lepotica je duge, plave kose, mama sve oduševila fotografijama



Leontina Vukomanić i Filip Pat odavno nisu zajedno, ali dok su bili u ljubavi, dobili su devojčicu koja ih veže za ceo život.

Ćerka Leontine Vukomanović i Filipa Pata, Lucija, njihov je najveći ponos i razlog za osmeh.

Amir Hamzagic / ATAImages

 

Kompozitorka i osnivačica hora „Čarolija” trenutno je na zasluženom odmoru, a društvo joj pravi niko drugi do ćerkica. Četrnaestogodišnja Lucija izrasla je u pravu lepoticu, u šta smo imali prilike da se uverimo na Leontininom Instagram nalogu.

Mama i ćerka letnje dane provode u obilascima prirode naše zemlje, a trenutno su u Bajinoj Bašti gde su napravile nezaboravne uspomene.

Pročitajte Željku Joksimoviću napisala je mnogo prelepih balada - Ta pesma je moja lična karta

„Od izvora reke Vrelo (zovu je i Godina, dugačka je svega 365 metara i najmanja je reka u Evropi), do njenog ušća u Drinu... Ovo je samo deo čarolije Bajine Bašte, koju sam posetila prilikom otvaranja Drinske regate”, napisala je kompozitorka pored niza fotografija sa naslednicom.

Ćerka Leontine Vukomanović ostavila je najjači utisak na njene pratioce, a svi su se složili da je izrasla u neverovatnu lepoticu koja bi mogla da šeta modnim pistama.

Instagram

 

Instagram

 

Inače, Lucija je od roditelja nasledila talenat za muziku, pa nastupa u majčinom horu „Čarolija”, ali pevanje nije njena jedina ljubav.

Ćerka Leontine Vukomanović i Filipa Pata bavi se i odbojkom.

- Nisam u fazonu da postanem pevačica, volim da pevam, ali bih radije da postanem sportista - rekla je jednom prilikom Lucija.

 

Komentari. (0)

Loading