Nataša Kovačević

Samo četiri dana nakon porođaja: Nataša Kovačević u šetnji sa sinom, preslatko

Autor:

30.07.2024 17:59

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Fotografija Nataše Kovačević raznežila pratioce, najslađi prizor koji ćete danas videti



Da se po drugi put ostvarila u ulozi majke saznali smo pre samo četiri dana, zbog toga je najnovija fotografija Nataše Kovačević u isti mah raznežila i iznenadila pratioce.

Dalibor Danilović

 

Nataša je, naime, na svet je donela zdravog dečaka kome je dala prelepo staro srpsko ime - Strahinja

Pročitajte Porodila se Nataša Kovačević, dečak dobio ime snažne simbolike

- Čarobno iskustvo. Stigla nam je beba. Strahinja - napisala je ponosna mama tada.

Tek što je napustila porodilište nekadašnja košarkašica donela je odluku da tople julske dane iskoristi na najlepši mogući način - u šetnji sa sinom

Kada je mališan zaspao, Nataša je u obližnjem kafiću napravila kratku pauzu, a porodične momente ovekovečila je fotografijom koju je ushićeno podelila sa pratiocima na Instagramu.

Fotografija Nataše Kovačević mnogima se dopala, a njena figura najbolji je dokaz tvrdnje da „telo pamti“. Počela je da trenira u ranoj mladosti, pa nije ni čudo što i posle drugog porođaja izgleda fantastično. 

Instagram

 

Podsećanja radi, Nataša i njen suprug Vuk venčali su se u martu, samo mesec dana pošto su se verili. Na večnu ljubav zakleli su se na intimnoj ceremoniji u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Početkom decembra 2022. godine prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja, a princezi su dali ime Sofija. Skladna porodica potom je postala bogatija za još jednog člana. 

Komentari. (1)

Loading
Mile

02.08.2024 18:03

Ostvarili se u ulozi, pa ostvarili se u ulozi... Ljudi moji, postali su roditelji, rodila je dete, malo na srpskom molim.