Katarina Lazović

Srce najlepše odbojkašice na Olimpijadi zauvek je pripalo njemu, venčali su se u strogoj tajnosti (foto)

Autor:

30.07.2024 21:16

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Srce Katarine Lazović osvojio je poznati košarkaš



Pre mesec dana jedna od naših najlepših odbojkašica izgovorila je sudbonosno ”da” u strogoj tajnosti, a srce Katarine Lazović osvojio je sportista čije je ime dobro poznato javnosti. 

Instagram screenshot

 

Naime, srce Katarine Lazović pripalo je košarkašu Nemanji Dangubiću kome se, posle nekoliko godina zabavljanja, zarekla na večnu ljubav,

Pročitajte Olimpijske medalje Ceci Kitić ne znače mnogo, ali ovo će pamtiti dok je živa (video)

Nekadašnjem košarkaškom reprezentativcu kumovao je Luka Mitrović, bivši košarkaš Crvene zvezde. Katarinina kuma bila je odbojkašica Aleksandra Ćirović.

Prelepa nevesta je za ovu posebnu priliku odabrala jednostavnu, ali veoma elegantnu belu haljinu sa naramenicama, dok je mladoženja blistao u crnom odelu. 

Diskretan nakit i šminka upotpunili su celu priču, a posebnu pažnju privukla je tokica koju je Katarina nosila na glavi sve do momenta kada joj je na crkvenom venčanju stavljena kruna. 

Instagram

 

Iako je srce Katarine Lazović bilo ispunjeno ljubavlju i neopisivom radošću o detaljima svadbe nije želela javno da govori. 

Ovaj sportski par važi za jedan od najlepših, a verujemo da je Dangubić svojoj dragoj najveća podrška tokom Olimpijskih igara koje se ove godine održavaju u Parizu.

Komentari. (0)

Loading