Tea Rađen

Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena više nije mala, ova lepotica osim odbojke ima još jedan talenat, nema joj ravne

Autor:

31.07.2024 10:00

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena ima još jedan talenat, ovo voli svaka tinejdžerka



Ćerke Ane Kokić i Nikole Rađena njihov su najveći ponos. Prelepe devojčice, sada već tinejdžerke, imaju svoje hobije, a velike su šanse da će nešto od toga jednog dana postati njihovo zanimanje.

Mlađa ćerka Ane Kokić, Tea, svoje roditelje svojevremeno je obradovala kada je izrazila želju da se bavi odbojkom, baš kao i njena godinu dana starija sestra Nina.

Dušan Milenković/ATAImages

 

- Izuzetno smo ponosni što se uspešno bave sportom, koji su same izabrale i koji vole. Pronašle su se u odbojci, s nestrpljenjem čekaju svaki trening i utakmicu.

Iskoristiću priliku da se pohvalim svojom decom jer su već stigle prve medalje i pehari - rekao je svojevremeno Rađen za HELLO!.

Pročitajte Ana Kokić je žena lavica - Do poslednjeg atoma snage se treba boriti

Sada je mlađa ćerka Ane Kokić pokazala još jedan talenat, čime se mama odmah pohvalila.
Najmlađi i najslađi asistent na snimanju spota! 

"Moja odbojkašica, moj borac i veliki zvrk, talentovana za umetnost koju mudro koristi za 'crtanje' po licu! I to odlično radi, što možete i videti na ovim fotografijama, kao i na spotu. 

Instagram

 

Pre par godina je 'krala' moju šminku, sakrila bi se u svoju sobu i šminkala. Bila sam iznenađena koliko dobro to radi i sa kojom lakoćom. I ne samo klasično šminkanje radi ulepšavanja, već bi potpuno transformisala lice senčenjem i bojama!

Neka uživa u svom hobiju i neka se igra koliko god može!

Voli te mama", napisala je pevačica u opisu serije fotografija na kojima je ćerka šminka.

Da li će u budućnosti prevagnuti tatini sportski geni ili će Anina i Nikolina naslednica nastaviti da se bavi šminkanjem, vreme će pokazati.

 

Komentari. (0)

Loading