Slađana Mandić

Ova lepotica danas će bodriti Dušana Mandića na Olimpijskim igrama, ljubav je počela u školskoj klupi

Autor:

01.08.2024 12:10

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Dušana Mandića njegova je ljubav iz školske klupe, ona mu je najveća podrška



Dušan Mandić, jedan od naših najuspešnijih vaterpolista, danas će braniti boje Srbije na Olimpijskim igrama.

Sportista je u dugom i skladnom braku, a malo ko zna da je supruga Dušana Mandića Slađana njegova ljubav još iz školske klupe.

Dušan Milenković/ATAImages

 

Njihova ljubavna priča počela je 2012. kada je Slađana imala 18 godina, dok Dušan nije bio punoletan jer je četiri meseca mlađi.

- Mislim da je sve stvar sudbine, a u našem slučaju su se kockice poklopile. Oboje smo osećali da idemo jedno uz drugo - imali smo zajedničke teme, interesovanja i utisak da se jako dugo poznajemo.

Pročitajte Čitali su zajedno lektiru i učili integrale - Ovako je počela ljubavna priča Slađane i Dušana Mandića

Iz ove perspektive mogu da kažem da je do našeg susreta došlo zahvaljujući sticaju srećnih okolnosti, tim pre što je jako teško upoznati pravu osobu - rekla je supruga Dušana Mandića za magazin "Lepota&Zdravlje" svojevremeno.

- Nikada nisam očekivala da se on u potpunosti prilagodi meni, niti je on tako nešto tražio od mene, već smo zajedničkim snagama dolazili do onoga što oboma prija. Ja poprimim osobine koje se njemu sviđaju, a Dušan one koje se meni dopadaju - istakla je Slađana.

Doroteja Tipšin

 

Dušan i Slađana roditelji su dvoje dece. U septembru 2019. dobili su ćerku Lenku, a u oktobru 2022. godine stigao je i sin Ognjen.

Uspešni vaterpolista danas će sa našim reprezentativcima u Parizu odmeriti snage sa Španijom, a sigurni smo da će Dušanu Mandiću najveća podrška biti lepa supruga.

 

Komentari. (0)

Loading