Bastijan Švajnštajger

Godinama niko nije primetio: Jedna reč je Bastijanu Švajnštajgeru uvek bila ispisana na patikama (foto)

Autor:

01.08.2024 17:36

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Patike Bastijana Švajnštajgera ponovo u centru pažnje, jedan detalj svi komentarišu



I kao čovek i kao sportista Bastijan Švajnštajger oduševio je ceo svet, a na rezultatima koje je tokom karijere postigao bi mu pozavideli i mnogo mlađi igrači. 

Osim na poslovnom planu, nekadašnjem nemačkom fudbaleru i na polju ljubavi cvetaju ruže, a ono što je sada privuklo pažnju javnosti jesu patike Bastijana Švajnštajgera na kojima stoji poseban znak.

Arturo Holmes/Getty Images

 

Naime, u italijanskom gradu koji pluta na vodi, satkanom od kanala, palata i romantičnih legendi, pre deset godina Ana i Bastijan izgovorili su sudbonosno „da”.

Pročitajte Iznenadićete se koliko je Ana Ivanović viša od Bastijana

Iako su se u početku trudili da sakriju svoju vezu od radoznalih pogleda, priča o njihovoj ljubavi brzo se pročula, a šarmantni Nemac je na simpatičan način potvrdio da je njegovo srce zauzeto. 

U to vreme patike Bastijana Švajnštajgera bile su personalizovane, a pored Nemačke zastave, na njima je bio ispisan datum početka veze kao i „dušo” reč kojom je oslovljavao svoju dragu, iznad srpske zastave.

Patike Bastijana Švajnštajgera, sa posebnom porukom, bile su njegova amajlija do kraja karijere.

On je, naime, od 2002. do 2015. odigrao 500 utakmica za Bajern Minhen i osvojio osam šampionskih titula u Bundesligi, sedam trofeja u Kupu i Ligu šampiona 2013. godine.

Godine 2015. godine prešao je u Mančester junajted, sa kojim je osvojio FA kup, pre nego što je 2017. godine potpisao za Čikago fajer. U oktobru 2019. je objavio kraj igračke karijere.

Inače, uspešni sportista danas ima veliki razlog za slavlje. Sa suprugom Anom i naslednicima obeležava 40. rođendan. Čestitamo!

Komentari. (0)

Loading