Nataša Ninković

Na moru se ništa ne može sakriti: Ovako zaista izgleda lice Nataše Ninković u 52. godini (foto)

Autor:

01.08.2024 18:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lice Nataše Ninković bez pudera svi komentarišu



Jedna od naših najpoznatijih glumica dane provodi na moru, a zahvaljujući fotografijama koje rado deli sa fanovima uverili smo se da lice Nataše Ninković i u 52. godini izgleda savršeno.

Boško Karanović

 

Tajna njene lepote dobrim delom leži u genetici, međutim, glumica vodi i računa o ishrani, a pažljivo bira i  kozmetičke proizvode koje svakodnevno koristi.

Pročitajte Živele su zajedno, udale se iste godine i postale kume - Ova poznata glumica je najbolja prijateljica Nataše Ninković (foto)

Iako je zbog prirode posla kojim se bavi lice Nataše Ninković često pod teškom šminkom, zahvaljujući adekvatnoj nezi, primetili smo da ona nema niti jednu bubuljicu. 

Na društvenim mrežama ne libi se da postavi fotografije bez trunke pudera, a poslednja u nizu sa Crnogorskog primorja posebno se komentariše. 

Instagram

 

Besprekorna linija i lepo lice Nataše Ninković pokazuju kako jedna dama treba da izgleda, a da je i sama zadovoljna izgledom svedoči osmeh koji nije skidala sa lica. 

- Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. 

Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim.

Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano - izjavila je jednom prilikom glumica za domaće medije. 

Komentari. (0)

Loading