Angelina Topić

Nije bilo suđeno: Angelina Topić odustala od takmičenja, stvar je prilično ozbiljna

Autor:

02.08.2024 18:29

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Reči Angeline Topić će vam naterati suze na oči



Iako su se svi nadali da će povreda reprezentativke Srbije biti sanirana i da ćemo je gledati u finalu Olimpijskih igara, to se, nažalost, neće desiti, a reči Angeline Topić će vam naterati suze na oči. 

Photo by Aurelien Meunier/Getty Images

 

Ona je, naime, putem društvenih mreža obavestila javnost da je definitivno odustala od takmičenja zbog povrede koja je ozbiljnija nego što se mislilo,

Pročitajte Loše vesti stižu iz Pariza - Angelina Topić povređena, ali ima srce kao lav

- Nažalost, to bi bilo to od mog nastupa na ovim Olimpijskim igrama. Snimak je pokazao da je ipak došlo do ozbiljnije povrede, preloma u desnom zglobu, i neće biti moguće da se pojavim u velikom finalu u nedelju.

Zaista sam verovala da ću moći da uprkos svemu izađem opet na borilište, dala sam sve da se izborim za njega, ali eto, izgleda da na kraju nije bilo suđeno, ovog puta.

Vidimo se uskoro, neću daleko - glasile su reči Angeline Topić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by angelina<3 (@angelinatopic)

Emotivne reči Angeline Topić naišle su na razumevanje fanova koji joj neumorno šalju poruke podrške uz želju da se što pre oporavi i vrati svakodnevnim aktivnostima. 

Podsećanja radi, pred sam start kvalifikacija u disciplini skok uvis Angelina je na zagrevanju nezgodno doskočila i osetila oštar bol u predelu skočnog zgloba.

Komentari. (0)

Loading