Neda Ukraden

„Uhvati me ako možeš!“ Neda Ukraden u bikiniju vesla na dasci, u 74. godini spremna je za Olimpijske igre

Autor:

03.08.2024 12:58

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Neda Ukraden u kupaćem kostimu mami uzdahe i uživa u morskim sportovima



Gazi osmu deceniju, a izgleda – nikad bolje! Ovog avgusta Neda Ukraden će proslaviti 74 godine, ali njeno telo i energija kažu drugačije. Ne da se Neda!

Pop diva provodi leto na starom mestu, Crnogorskom primorju, gde ima kuću. S vremena na vreme pratiocima na Instagramu pošalje neku fotografiju u letnjoj garderobi, pokazujući da je kod nje proces obrnut – godine prolaze, a ona je sve mlađa.

Foto: Petar Đorđević

 

Sada se javila sa daske za surf. U kupaćem kostimu, naravno. A dok je ona spretno držala veslo, pokazujući da je u odličnoj, skoro olimpijskoj formi, unuk je iskoristio priliku da je slika.

“Uhvati me ako možeš. Unuk Dule mi posudio dasku, pa me uslikao”, otkrila je pop diva ispod fotografije nastale dok je sunce zalazilo, što je priči dalo i romantičnu atmosferu.

Pročitajte Pevačica pokazala unuke, male Neda i Aleksandra skoro više od bake, Dušan neodoljiv

Usledila je, sasvim očekivano, lavina komentara, komplimenti su se nizali, a prednjače oni sa zaključkom da joj godine ne mogu ništa. U prilog tome ide i više od deset hiljada lajkova.

Prizor prati veliki hit Tine Tarner "Simply the Best". Ima u tome neke simbolike, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Neda Ukraden u kupaćem kostimu mami uzdahe i poglede, ali je jednom prilikom otkrila da iza takvog izgleda stoji dosta odricanja.

- Pazim šta jedem, odnosno koliko jedem, tu je i fizička aktivnost, redovno kontrolisanje zdravlja. Umerenost je ono što je najbitnije.

Komentari. (0)

Loading