Jelena Karleuša i Bogoljub Karić posle 20 godina na istoj strani, evo ko ih je spojio

Autor:

03.08.2024 17:48

Foto: F.S, M.K./ATA Images

Foto: F.S, M.K./ATA Images

Jelena Karleuša i Bogoljub Karić posle 20 godina na istoj strani



Šta spaja Jelenu Karleušu i Bogoljuba Karića? Na prvu pomisao, više ništa, već odavno.

Još nam je u svežem sećanju prvi brak popularne pevačice i Bojana Karića, jednog od mlađih članova uspešne i moćne srpske dinastije.

F.S./ATAImages

 

Venčali su se u septembru 2004, a razveli u martu naredne godine. Posle rastanka mogle su se čuti razne priče, a Jelena je kasnije sreću pronašla sa fudbalerom Duškom Tošićem, sa kojim ima dve ćerke.

Ni Jelena ni Bojan nikada nisu govorili o krahu njihove ljubavne priče. Međutim, JK je jednom prilikom na Instagramu iznela skandalozne optužbe na račun Bojanovog strica Bogoljuba Karića.

Pročitajte Pre 14 godina ta noć promenila je sve u Jeleninom životu - Duško je stajao pored nje, nije verovala svojim očima

“On je čovek koji je uradio sve da se od Bojana razvedem”, napisala je između ostalog.

A šta ju je sada ponovo spojilo sa njim? Pa, možda nećete verovati. I Jelena Karleuša i Bogoljub Karić otkrili su da im se dopada - ista knjiga.

Instagram screenshot

 

Reč je o novom romanu Vesne Radusinović “Preživeti smrt”, koji ovih dana hara beogradskim knjižarama, a očigledno je zaintrigirao i mnoge poznate ličnosti.

“Obavezno pročitati! Preporučujem”, napisala je Jelena u Instagram storiju.

Bestseler se dopao i Bogoljubu Kariću, koji takođe nije štedeo na komplimentima.

“Dragi moji, evo jedne tople preporuke za ovo leto. Odmori su u toku i predlažem da na put ponesete novi roman naše književnice Vesne Radusinović", napisao je na Instagramu.

"Bolesne ambicije, niske strasti, opasne tajne i sudbina koja nikad nikom ne prašta. To je ukratko radnja romana koji ćete čitati u jednom dahu.”

Pročitajte Samo Marić je znao, Vesna Radusinović podelila srećne vesti - Uspela sam!

“Veliko interesovanje je izazvao ovaj roman, pa zašto da i mi ne zadovoljimo znatiželju. Radujemo se što je naša dugogodišnja saradnica u okviru BK grupe i naša draga prijateljica Vesna još jednom pokazala i opravdala titulu jedne od najčitanijih i najintrigantnijih spisateljica na ovim prostorima.”

Komentari. (0)

Loading