Dragutin Topić

Tata ti obećava! Dragutin Topić se javno obratio ćerki, ove reči se pamte

Autor:

04.08.2024 16:47

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Reči Dragutina Topića će svaki roditelj razumeti



Otkako je zbog preloma u desnom zglobu odustala od takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu Angelina Topić neprestano dobija poruke podrške. 

Ipak, poruka koju joj je putem društvenih mreža uputio otac posebno se izdvojila, a reči Dragutina Topića će svaki roditelj razumeti.

Noushad Thekkayil Nur Photo Shutt Shutterstock Editorial/Profimedia

 

Od prvog dana Dragutin se trudio da ćerki obezbedi bezbrižno detinjstvo, najbolje školovanje i da joj bude najveća podrška na putu da ostvari svoj najveći san

Pročitajte Nije bilo suđeno - Angelina Topić odustala od takmičenja, stvar je prilično ozbiljna

Ništa drugačije nije bilo ni sada kada je zbog povrede morala da odustane od prestižnog takmičenja, a reči Dragutina Topića pune su podrške i ljubavi.  

- Nosio te "ćalac" kao malu na ramenima do vrtića i škole, to si obožavala, čini mi se da ti ništa veću radost nije pružalo od toga.

I sinoć te ćalac uneo u naš stan uz stepenice na drugi sprat, onako laganu kao pero, i opet uz osmeh, za to tate i služe.

Obećavam ti, na prvo sledeće pobedničko postolje ću te popeti na ramenima, nećeš na to dugo čekati. Volim te - bile su reči Dragutina Topića. 

Reči Dragutina Topića mnogima su naterale suze na oči, a brojni fanovi poželeli su Angelini brz oporavak i sreću u daljoj karijere. 

”Tako to radi pravi otac, bravo”, ”Angelina ima lavovsko srce”, ”Samo napred, vi ste tim koji dobija”, ”Brz oporavak ti želimo”,  samo su neki od komentara.

Komentari. (0)

Loading