Novak i Ana

Prvo oglašavanje Ane Ivanović nakon Đokovićeve pobede, dve reči otkrivaju sve

Autor:

04.08.2024 18:33

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Pobeda Novaka Đokovića oduševila, oglasila se i Ana Ivanović



Pobeda Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Parizu oduševila je njegove fanove. Čestitke na osvojenoj zlatnoj medalji neprestano pristižu, a ovim povodom oglasila se i Ana Ivanović.

Photo by Will Russell/Getty Images

 

Naime, Ana Ivanović i Novak Đoković nekad su bili izuzetno bliski prijatelji. Međutim, godine su prolazile, a odnos Ane i Novaka menjao se bespovratno. 

Pročitajte Kralj tenisa - Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, bravo!

Najveća buka podigla se početkom 2022. godine kada se penzionisana teniserka našla na udaru kritika jer nije podržala nekadašnjeg druga kada se našao u problemu u Australiji.

Tada su mnogi ostavljali uvredljive komentare na njenom profilu jer nije Novaka javno podržala, a naslovi o njihovom sukobu punili su novinske stupce.

"A podrška za Novaka? Sramota!", "Ni reči o Novaku?", "Zaboravila si kakva ti je podrška Novak bio", "Tvoje ćutanje me je veoma razočaralo", samo je delić onoga što su pisali njeni pratioci.

Međutim, Ivanovićeva je tokom gostovanja u emisiji na K1 televiziji stavila tačku na glasine da između nje i Novaka postoje privatni problemi. 

- Mislim da će Đoković vrlo brzo dostići sve rekorde. Karlos Alkaraz igra dobro, ali mora još toga puno da dokaže. Đoković je definitivno neprikosnoven u svetu tenisa - rekla je tada. 

Današnja pobeda Novaka Đokovića u Parizu obradovala je i Anu koja mu je putem društvene mreže Instagram čestitala na osvojenoj medalji. 

Instagram

 

- Zasluženo zlato! Bravo, Novače - kratko je poručila Ivanovićeva. 

Komentari. (0)

Loading