Vladimir Grbić

Više od dve decenije ljubavi krunisano sa četvoro dece: Ovo su najmlađi članovi porodice Grbić

Autor:

05.08.2024 19:36

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Deca Vanje Grbića su preslatka, najnovija fotografija



Proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić poznat je kao porodičan čovek.

Iako je tokom duge i plodonosne karijere kući odneo mnogo pehara, deca Vanje Grbića njegov su najveći ponos. Ljubav sa suprugom Sarom ne gasi se već decenijama, a krunisali su je sa četvoro dece: Inom, Unom, Milom i Lazarem.

Ivica Veselinov / Ata Images

 

- Bogu hvala, imam veliku sreću da sam našao osobu sa kojom mogu da gradim ono što se zove zdrava porodica. Fenomenalno funkcionišemo, radimo sve po primeru, naša deca imaju na koga da se ugledaju. Porodica je naš mir i sreća najveća ‒ izjavio je svojevremeno Vanja.

Najstarija ćerka, Ina izrasla je u prelepu dvadesetogodišnjakinju, a mlađe naslednike dugo nismo imali prilike da vidimo.

Pročitajte Olimpijci, slušajte! Vanja Grbić udelio savet, ove reči se pamte

Sada su Mila i Lazar sa mamom i tatom imali prelep povod za oglašavanje i to direktno iz Pariza.

Naime, porodica je pratila istorijski meč Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, a nakon što je Nole kući odneo zlato deca Vanje Grbića zajedno sa odbojkašem i njegovom suprugom teniseru su uputili prelepu poruku.

Instagram

 

„Nakon dolaska iz Pariza prva rečenica Lazara i Mile bila je: „Tata, Nole je pobedio”. Od srca najiskrenije sve najbolje, brate moj. Najbolji ikada. Dobro došao u klub olimpijskih šampiona iako si ti svojom filozofijom i pristupom olimpijski šampion odavno“, poručila je srećna porodica.

Inače, Vanja je svojevremeno izjavio da je sva četiri puta prisustvovao porođajima supruge Sare, i ispričao da nijednom nisu želeli da znaju pol deteta.

Pročitajte Vanja Grbić brutalno o Jokiću - Nemam problem da ovo kažem

- Nismo jurili sina. Očekivali smo Zoe, a rodio se Lazar. Ni za jedno dete nismo želeli da znamo pol. Bio sam na sva četiri porođaja.

Moje poimanje je da za ženu koju volim, kada sam joj najviše potreban, treba da budem tu. A posebno u Moskvi gde nikoga nije znala, pa ni jezik dobro. To mi je jedno od četiri najlepša iskustva. Ostala tri su bila u Beogradu ‒ rekao je Grbić.

Antonio Ahel/ATAImages

 

‒ Cela moja karijera bila je pokušaj da dokažem svojoj zemlji i narodu kolika mi je čast da igram za njih. Olimpijsko zlato znači. Medalje znače. Ali deca su moji trofeji. Imam četiri najlepša trofeja. To je moj vrhunac - poručio je legendarni odbojkaš.

Komentari. (0)

Loading